Bakkt vadeli sözleşmeleri
Kasım'ın ilk haftası Bakkt vadeli sözleşmeleri için önemli bir tarih olabilir

Kasım’ın ilk haftası Bakkt vadeli sözleşmeleri için önemli bir tarih olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasada yayılan bir söylentiye göre, Intercontinental Exchange’in (ICE) Bakkt kripto para platformu, fiziksel olarak teslim edilen Bitcoin (BTC) vadeli ürününü (Bakkt vadeli sözleşmeleri) başlatmak için gelecek hafta ABD’li düzenleyicilerinden onay alabilir.

Bakkt 12 Aralık tarihinde faaliyetlere başlayacağını duyurmuştu

Kripto paralar ile işlem yapmak isteyen kurumsal yatırımcılar için “düzenlenmiş bir ekosistem” yaratma amacında olan Bakkt, daha öncesinde 12 Aralık tarihinde vadeli ürününü piyasaya sürmeyi planladığını teyit etmişti.

Bakkt vadeli sözleşmeleri söylentilere göre Kasım ayının ilk haftası onay alacak

Durumun doğrudan bilgisine sahip bir isimsiz kaynağa göre, düzenleyiciler projeye yeşil ışık yakarsa, ICE şirketinin Bakkt kripto para platformu, Bitcoin (USD) günlük vadeli sözleşmeleri gelecek ayın ilk haftasında çıkarabilecek.

İsimsiz kaynak ayrıca, Chicago merkezli DV Trading’in Bakkt’ın ürünü ile ticaret yapacağını da açıkladı.

Saklama hizmeti olmayan seçeneklerin endüstrinin güvenilirliğinden en nihayetinde kesintiye uğrayacağına dair endişeler özellikle kripto paraların yapısından kaynaklanıyor. Kripto meraklısı Andreas Antonopoulos, uzun vadede Bitcoin ETFleri onaylayan düzenleyicilerin etkisi konusunda uyarıda bulunuyor.

Fiziki olmayan Bitcoin vadelileri ise ilk olarak Aralık 2017’de CBOE ve CME Group’tan piyasaya sürüldü. Bu finansal varlıkların düşük getirileri ise analistler arasında tartışmalara yol açacak şekilde, uzlaşma tarihlerine yakın piyasalarda volatilite ile birleştiği görüldü.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin