featured

Kasım ayında Shiba Inu ayılarına dikkat! Gözde meme coin, ani düşüşler yaşayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, 25 Ekim’deki kısa süreli rallisinin ardından, Elon Musk sayesinde değer kazanan Dogecoin ile birlikte kazanımlarını yavaş yavaş siliyor.

Coingecko verilere göre, bu yazının yazıldığı sırada gözde meme coin, 0,00001217 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %2,3 oranında değer kaybettiği anlamına geliyor.

Yine de son yedi gün için hâlâ %12,7 oranında kârda iken son iki hafta için ise %23,4 oranında kârda. Ancak bu değerler birkaç gün önce çok daha yüksekti.

Shiba Inu

30 Ekim’de Shiba Inu, piyasa değerini neredeyse 2 milyar dolar artırarak 0,00001421 dolarla zirve yaptı. Şu anda meme coin, Coingecko tarafından izlenen tüm kripto para birimleri arasında 15. sırada yer alıyor ve 7,177 milyar dolarlık bir değere sahip.

Shiba Inu yatırımcıları umutlarını kaybediyor

Yatırımcılar ve analistler Shiba Inu fiyatının bu Kasım ayında önemli bir düşüş yaşayabileceğini düşünüyor.

5,133 seçmenin yer aldığı bir anketin sonucunu bir araya getiren Fiyat Tahmini aracının bulgularına göre, gözde meme coin’in Kasım ayını 0,00001093 dolar ile bitirmesi bekleniyor. Bu da mevcut 0,00001209 dolarlık fiyatından %10 oranında bir düşüş yaşayabileceği anlamına geliyor.

Bu yıl 1 Ocak’ta Shiba Inu’nun fiyatı 0,000033 dolardı. Ancak meme coin, 2022 açılış fiyatının %63’ünden fazlasını kaybetmesine sebep olan bir düşüş momentumuna yakalandığı için yükselişini devam ettiremedi.

Bu çöküşten ancak, kripto piyasasının 1 trilyon dolarlık piyasa değerini geri almak için toplandığı ve Elon Musk’ın 44 milyar dolarlık Twitter satın alımını tamamlamasından kısa bir süre sonra Ekim ayının sonuna doğru kurtulmayı başardı.

Dogecoin’in hareketlerinden etkileniyor

Son birkaç ay içinde Shiba Inu, Dogecoin’in fiyat hareketini takip etme eğilimini gösterdi.

Köpek temalı meme coin, son 24 saat içinde değerinin %4,6’sını kaybederek son zamanlarda bir fiyat düzeltme aşamasına girdi.

Son birkaç gündür %100’ün üzerinde olan haftalık kazancı, bu son fiyat düşüşünün ardından %80,8’e düştü.

İki gözde meme coin de neredeyse her zaman aynı eğilimi paylaştığından, Shiba Inu yatırımcıları da Dogecoin’in fiyat hareketlerini yakından takip ediyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin