257 milyon dolarlık ICO projesi üç yıl sonra nihayet başlatıldı!
257 milyon dolarlık ICO projesi üç yıl sonra nihayet başlatıldı!

Kasım ayında ICO finansmanı ve proje sayılarında düşüş yaşandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İlk para teklifinden (ICO) alınan fonlar kasım ayı boyunca yeni seviyelere geriledi. CoinSchedule ve ICOdata’dan toplanan verilere göre, ICO finansmanı ve projelerinde ciddi bir düşüş yaşandı.

ICO finansmanı neden düşüyor?

Her ne kadar yatırımcılar ve şirketlerden yoğun ilgi gören alanın en cazip kısımlarından biri olsalar da ICO’lar açık bir düşüş eğiliminde.

Düşük ICO sezonu bir süredir devam ediyor. Ve bir ICO izleme sitesi olan CoinSchedule’den gelen son güncellemeler, trendin devam ettiği yönünde. Fon toplayan projeler, Ekim ayında 685 milyon dolar iken bu rakam kasım ayında 352 milyon ABD doları değerine düştü.

Bu veriler en son 4 Aralık 2018 tarihinde güncellendi. Veriler, toplam ICO kapanış tarihine göre gruplandırıldı ve o zamanki BTC döviz kuru kullanılarak değerlendirildi. Aynı kaynağa göre aylık sayılardaki ICO’lar da düştü, Ekim ayından 66 olan rakam, geçen 51’e düştü.

Ancak her ne olursa olsun ICO’ların evrimi devam edecek!

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin