Kasım ayında bu 5 kripto paraya dikkat
Kasım ayında bu 5 kripto paraya dikkat

Kasım ayında bu 5 kripto paraya dikkat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Deneyimli bir kripto trader’ı olan Aaron Arnold, Kasım ayı için beklentisi olduğu 5 altcoin’den bahsetti.

Altcoin Daily’nin en son YouTube videosunu yayınlayan Aaron Arnold’a göre, Polygon (MATIC), Twitter gibi şirketler Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümleri gerektiren projeler üzerinde çalışırken ivme kazandı:

Poligon kırılmanın ve yeni rekorlar kırmanın eşiğinde. Bu, MATIC tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirlemeye hazır göründüğü için zincirde gördüklerimizle uyumludur.

Sınırlı bir süre içinde, Polygon, hisse kanıtı zincirinde 1 milyardan fazla işlem gerçekleştirdi. Bu inanılmaz bir başarı.Ethereum katman-2 ölçekleme çözümleri için daha iyi bir zaman olamazdı. Gördüğümüz tüm adaptasyon ile buna bir talep var.

Orijinal rebasing tokenlerinden biri olan Ampleforth (AMPL), akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) üzerinde de piyasaya sürüldü.

Avalanche’ın teşvikleri sayesinde Avalanche blok zincirine birkaç farklı DeFi (merkezi olmayan finans) protokolü geliyor.

Avalanche rakamları, hem adresler hem de işlemler açısından büyüyor ve ağın günlük aktif adresleri 70.000’i aştı ve bu da haftalık yüzde 100’ün üzerinde bir artışı temsil ediyor.

Arnold, Filecoin (FIL) ve Chainlink’in (LINK) aynı zamanda merkezi olmayan veritabanları ve eşler arası depolama protokolleri vaat ettiğine inanıyor:

Sırf endüstrinin birçok lideriyle birlikte çalıştıkları için onları dahil ettim. Gelecekte birden fazla zincirle birlikte çalışma olacak.

Açık kaynaklı bir merkezi olmayan varlık likidite protokolü olan THORchain (RUNE) da Arnold’un listesinde yer alıyor.

Bu platform artık KYC (müşterinizi tanıyın) gerekli olmayan Ethereum (ETH) ve ERC-20 tokenleri için Bitcoin (BTC) ticareti yapmak için popüler bir yer olarak görülüyor. Arnold’a göre, Uniswap borsası önümüzdeki Ocak ayının sonuna kadar Wrapped Bitcoin’den (WBTC) daha fazla gerçek Bitcoin’e sahip olacak.

nairametrics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin