FTM fiyatı, ödüllerin ardından haftalık iki kat değer gördü!

Yatırımcılar dikkat! Kasım ayında bu 5 altcoin’i takip edebilirsiniz…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan hareketlilik bir anda gözler yeni aya çevirdi. Ekim ayının tamamlanmasıyla birlikte Kasım’da hareketlilik yaşabilecek varlıklar araştırılmaya başlandı. Bu konuda en alternatifli altcoin seçimi yapmak son derece önemlidir.

Kasım ayında en iyi altcoinler

2022 yılının son çeyreğinde sürpriz yapmasını beklediğimiz ve son bir hamle ile kazanç sağlayacağı alternatif bir sepet isteyenler hazır olun. Kasım 2022’de İzlenecek En İyi 5 Altcoin için listemiz şu şekilde:

  •  Ethereum
  • Chiliz
  • Filecoin
  • Merit Circle
  • Quant

En iyi altcoin izlemesi

Kasım ayında hem majör hem de sürpriz yapabilecek varlıklara göz atabilmek mümkün olabilir. Bunların başında da Ethereum geliyor. ETH yakından ilgilenilmesi gereken en iyi altcoinlerden biridir. Ether fiyatı alçalan bir paralel kanaldan çıktı ve 1.710 dolardan çok önemli bir direnç alanına yaklaşıyor.

Chiliz (CHZ) , Filecoin (FIL) ve Merit Circle (MC) de azalan direnç çizgilerinden koparak muhtemelen düzeltmelerinin tamamlandığını gösteriyor. Bu arada, Quant (QNT) düzeltmesinin sonuna yaklaşıyor ve dördüncü dalga geri çekilmesinin ortasında.

Ethereum fiyatı için ana direnç alanı 1.710 dolar bölgesinde. Bu, 0,618 Fib geri çekilme direnç seviyesi ve yatay bir direnç alanıdır. Ethereum fiyatı bunun üzerine çıkmada başarılı olursa, artış oranı büyük ölçüde hızlanabilir Bu da altcoin fiyatını Merge öncesinde denediği 2 bin dolara çıkarır.

Takip edilmesi gereken diğer 4 altcoin

FIL, Kasım 2022’de izlenecek bir diğer ilk 5 altcoin. Filecoin fiyatı 1 Ağustos’tan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyordu. Aşağı yönlü hareket 13 Ekim’de 4,73$’a kadar düştü.

Eylül ayının başından bu yana, günlük RSI yükseliş eğilimi (yeşil hat) oluşturuyor. Ayrışma yukarı doğru bir harekete yol açtı ve Filecoin fiyatı 22 Ekim’de çizgiden çıktı.

Chiliz, Kasım 2022’de izlenecek bir diğer en iyi 5 altcoin. 13 Ekim’de uzun bir düşük fitil oluşturduğundan beri CHZ fiyatı yükseliyor ve bu süreçte 0.16 dolarlık destek alanını doğruluyor. Bu, hem 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi hem de yatay bir destek alanıdır.

15 Ekim’de QNT fiyatı yükselen bir paralel kanaldan çıktı ve iki gün sonra 228$’a ulaştı. Düzeltmenin tamamlanması için en olası seviye, yükselen kanalın ortasına denk gelen 160 $ (kırmızı daire) civarındadır. 

Düzeltme tamamlandıktan sonra, QNT fiyatını 230 doların üzerine çıkaran başka bir yukarı hareket muhtemel olacaktır. Potansiyel en yüksek seviye, tüm zamanların en yüksek Quant fiyatının 200$ altında olacaktır.

Merit Circle (MC), Kasım 2022’de izlenecek son altcoin. MC fiyatı, 6 Haziran’dan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında düşüyordu. Günlük RSI’nin yükseliş eğilimi oluşturmasından sonra, MC fiyatı nihayet 23 Ekim’de kırılmayı başardı. Daha sonra, çok hızlı bir yukarı doğru hareket başlattı, fakat bunu sürdüremedi.

Günlük RSI şu anda 50’nin oldukça üzerinde ve Merit Circle fiyatı için yukarı yönlü hareketin devam etmesini destekliyor. En yakın direnç alanı 1,18 dolar. MC Fiyatı bunun üzerine çıkmada başarılı olursa, genel direnç eksikliği nedeniyle hızla 1,95 dolara kadar yükselebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin