Elinde olanlar dikkat! Binance yeni delist listesini açıkladı…

Türkiye’de kasım ayı enflasyon verileri açıklandı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son yıllarda dünya genelinde büyük bir ekonomik kriz yaşanıyor. Tüm ülkeler bu krizin yaşandığı ortamda ciddi şekilde etkilendi. Henüz krizin son bulmaması ise insanları düşündürüyor. Bunun sonucunda dünya genelinde bir enflasyon gerçeği oluştu. Hatta bu konuyla ilgili hafızaları tazeleyelim. Twitter eski CEO’su Jack Dorsey, “Hiper enflasyona hazır olun” yorumunu yapmıştı.

Ülkemizde de enflasyon TÜİK verilerine göre yüksek bir şekilde kaldı. Üç haneler resmi kayıtlara göre gelmese de yüzde 80’in üzerinde seyretti. Bugün açıklanan enflasyon rakamları ise ilk defa son 1,5 yılın ardından düşüş gösterdi. 

Ekim ayında yıllık enflasyon yüzde 85,51 olarak açıklanmıştı. Kasım ayına ilişkin enflasyon ise 84,39 seviyesinde kaldı. Bir önceki aya göre hızı yavaşladı. Fakat artışta bir değişlik olmadı. Enflasyon 47 ay üst üste artış sağlayarak istikrarını gösterdi.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin