Kaş yapayım derken göz çıkarmak: SEC'in eylemleri XRP sahiplerine 15 milyar dolar zarar verdi
Kaş yapayım derken göz çıkarmak: SEC'in eylemleri XRP sahiplerine 15 milyar dolar zarar verdi

Kaş yapayım derken göz çıkarmak: SEC’in eylemleri XRP sahiplerine 15 milyar dolar zarar verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple Labs aleyhindeki davasında değiştirilmiş bir şikayette bulunmasından haftalar sonra, Ripple resmi bir yanıt verdi.

SEC’in Bitcoin ve Ethereum’u muaf tutarak kripto para konusunda yaklaşımının tutarlı olmadığını iddia etti.

15 milyar dolarlık zarar

Ripple’a göre XRP, “daha iyi bir Bitcoin” olacak şekilde tasarlandı ve daha güvenli çünkü XRPL üzerindeki kontrol daha dağıtılmış durumda.

Ripple’ın yanıtı ayrıca SEC’in şikayetinin XRP sahiplerine büyük zarar verdiğini, varlıklarının değerini önemli ölçüde düşürdüğünü ve çok sayıda borsaya, piyasa yapıcılarına ve diğer piyasa katılımcılarının XRP’yi içeren ticaret faaliyetlerini durdurmasına katkıda bulunduğuna işaret etti.

Blockchain firması, birkaç yıl öncesinden 1,3 milyar doların biraz üzerinde kayıtsız menkul kıymet sattığını iddia eden bir dava açarken, SEC’in zaten “korumak istediği” kişilere yaklaşık 15 milyar dolardan fazla zarar verdiğini savundu.

100 sayfalık belge ayrıca SEC’i, Ripple’ın XRP satışlarının XRP piyasasının “önemli bir bölümünü” oluşturduğu iddiası da dahil olmak üzere kayıttaki birkaç öğeyi yanlış nitelendirmekle suçladı. Ripple’a göre, bu satışlar neredeyse tüm dönemlerde toplam XRP işlem hacminin %0,4’ünden azını oluşturdu.

Sonuç olarak Ripple, SEC’in değiştirilmiş şikayetindeki tüm suçlamaları kesin olarak reddetti ve iddiaları “yanlış yaklaşımlar” olarak nitelendirdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin