featured

Kârlı bir işlem yapmak isteyen LTC yatırımcıları dikkat! Bu strateji kazandırabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, toparlanma çabası içinde. Piyasa lideri olan Bitcoin’in geçen ayki büyümesi, kripto pazarındaki kurtarma çabalarını hızlandırdı. Altcoin’lerdeki büyümenin etkileri, özellikle aylık periyotta çift haneli kazançlarla göze çarptı. azançlarla oldukça belirgindi.

Sonuç olarak Litecoin [LTC] alıcıları, toparlanma hareketini 20 EMA ve 50 EMA seviyelerinin üstüne çıkarak sağlamlaştırmış oldu.

Direnç noktasının üzerinde bir günlük kesin kapanış yapılması durumunda, önümüzdeki işlem seansları içinde yükseliş ivmesi hız kazanacaktır. LTC, bu yazının yazıldığı sırada 61,175 dolar civarında işlem görüyor.

LTC 1 günlük fiyat grafiği analizi

Altcoin’in düşüş eğilimini tersine çevirme çabaları, son üç hafta içinde nihayet sonuçlandı. Bu süre zarfı içinde LTC, değerinin üçte birinden fazlasını geri kazandı. Yükselen bir kanal yerindeyken, boğalar 20/50 EMA seviyelerinin ötesine geçmeyi başardı.

LTC grafik

Beş aylık direnç noktasının desteğe çevrilmesinden bu yana boğalar, 61-62 dolar aralığını kırmak için çabalıyor. 20 EMA seviyesi hâlâ yukarı yönü işaret ederken, satın alma hareketlerinin geri dönmesi ile birlikte altcoin konumunu sağlamlaştırabilir. Bu durumda hedefler, kanalın üst trend çizgisine yakın olarak 68 dolar civarında olacaktır.

Boğaların, sürekli yükseliş şansını artırmak için ani direnç noktasının üzerinde bir kapanış yapması gerekiyor. Modelin altına doğru herhangi bir kırılma, geri dönüş eğilimlerine işaret eder ve yükseliş tezini geçersiz kılar.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI), boğalar için hafif bir avantaja işaret ederken 60 işaretinin üzerindeki pozisyonunu korumak için mücadele ediyor. Denge bölgesinin üzerinde sürekli bir salınım boğaların lehine sonuçlanacaktır.

OBV’deki yükseliş farklılığı, alıcıların mevcut modeli sürdürmesine ve büyüme aşamasına devam etmesine yardımcı olabilir. Bununla birlikte, güçlü bir satın alma avantajını teyit etmek için direnç noktasının kırılması gerekiyor.

Ayrıca, MACD çizgileri de sıfır noktasının üzerinde gezinirken yükselişe işaret eden teknik göstergelerden bir tanesi oldu.

Sonuç olarak

Alıcılar şu anki durum göz önüne alındığında yükselişi devam ettirmek için çabalamaya devam edecektir. 68 dolar seviyesinden bir geri dönüş yaşanması durumunda trend tersine dönecektir ve düşüş başlayacaktır.

Son olarak LTC, piyasa lideri olan Bitcoin ile %95 oranında 30 günlük bir korelasyonu paylaşıyor.  Dolayısıyla yatırımcıların herhangi bir işlem yapmadan önce Bitcoin’in fiyat hareketini de incelemeleri faydalı olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin