Komisyon almayan Bitcoin ticaret uygulaması rekorları
Komisyon almayan Bitcoin ticaret uygulaması rekorları "paramparça" ediyor!

Kanye West, Bitcoin ve kripto para birimleri hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en çok satan sanatçılarından Kanye West, kripto para birimleri ve Bitcoin için (BTC) “Amerika’nın ve insanlığın kurtarıcısı” ifadesini kullandı.

Kanye West büyük bir Bitcoin destekçisi

Yaygın olarak takip edilen Joe Rogan Experience podcast’inin yeni bölümünde Kanye West, Bitcoin’i, sosyal medya platformları için teknik standartları merkezden uzaklaştırmayı amaçlayan Jack Dorsey’in Bluesky girişimiyle karşılaştırdı.

Jack Dorsey, Twitter’ı iki ay önce merkezden uzaklaştırdı çünkü Bitcoin adamlarıyla konuşuyordu ve bunlar Amerika’nın ve insanlığın gerçek kurtuluşunun ne olacağına dair gerçekten bir perspektifi olan adamlar. Siyasi sistemimizin güçleri hâlâ köleliğe dayanan seçim sisteminde demirlenirken, pek çok teknoloji adamı yeni otoyolları, yeni bilgi otoyollarını kullanabilir ve varoluşumuzun bir sonraki sınırını yaratmayı başarabilir.

ABD başkanlığına aday oldu

Temmuz ayında, kripto dostu rap süperstarı, Amerika Birleşik Devletleri başkanlığına aday olma niyetini açıklamıştı. Twitter’daki duyuru anında viral oldu ve bir hafta sonu boyunca 500.000 retweet ve 1.000.000 beğeni topladı.

Şimdi Tanrı’ya güvenerek, vizyonumuzu birleştirerek ve geleceğimizi inşa ederek Amerika’nın vaadini gerçekleştirmeliyiz. Amerika Birleşik Devletleri başkanı için yarışıyorum! #2020VİZYONU.

Ödüllü rapçi, 2018 senesinde kripto ve blok zinciri topluluğunu işaret ettiği düşünülen “merkezsizleştir” yazdığı bir tweet atmıştı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin