Kanadalılar artık kredi kartı ile Bitcoin satın alabilecek
Kanadalılar artık kredi kartı ile Bitcoin satın alabilecek

Kanadalılar artık kredi kartı ile Bitcoin satın alabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanadalılar artık kredi kartı ile Bitcoin satın alabilecek. Bitcoin, önde gelen bir Kanadalı fintech şirketi Mogo’nun, kullanıcıların bir kredi kartıyla Bitcoin satın almalarını sağlayan yeni bir uygulama başlatmasıyla popülaritesini daha da arttırabilir.

Kanadalılar artık kendi telefonlarından Bitcoin satın alabilecek

Vancouver merkezli bir fintech şirketi olan Mogo, Kanada’nın kullanıcılarının kendi telefonları aracılığıyle Bitcoin satın almak ve satmak için paratik bir çözüm getiren ilk ülke olduğunu iddia ediyor. Mogo’nun kurucusu ve CEO’su David Feller konuya yönelik şunları söyledi:

Kanadalılar, Bitcoin satın almak ve satmak için güvenilir ve basit bir çözüm arıyorlar. Bunu MogoCrypto ile yapmaya ihtiyacımız var.

Mogo’nun uygulaması, ülkenin genel düzenleyici kurumlarının düşünceleri ile aynı doğrultuda

Mogo’nun uygulaması, ülkenin genel düzenleyici kurumlarının düşünceleri ile aynı doğrultuda. Geçtiğimiz ay Kanada hükumeti kripto para sektörüne ve Blockchain teknolojisine yönelik olumlu görüşlerini ortaya koydu. Ayrıca Kanada hükumeti, hava taşımacılığı alanında biyometri ve Blockchain teknolojisi uygulamalarını test edecek olan Known Traveler Digital Identity prototipini ortaya çıkardı. Mogo Başkanı ve CFO’su Greg Feller konuya yönelik şunları söyledi:

Mogo, Kanada’daki kitlelere Bitcoin getirmek için benzersiz bir şekilde konumlandırıldı. Ayrıca, kamu şirketlerinin ICO (ilk para teklifleri) projelerinin iddialarını ve vaatlerini görmeye alışkın olduğumuz halde, bugüne kadar 500.000’den fazla üye ile oldukça cesur bir hamle ile yapıyoruz.

MogoCrypto, Square Cash mobil uygulamasını takip ediyor gibi görünüyor

Bununla birlikte, MogoCrypto Kanada’da türünün ilk uygulaması olurken, milyar dolarlık ABD öncüsünün ayak izlerini takip ediyor gibi görünüyor. Jack Dorsey’in CEO’su olduğu Square Cash mobil uygulaması, geçtiğimiz yıl kullanıcıların kredi kartlarıyla Bitcoin almasına ve satmasına izin verdi. MogoCrypto mobil uygulaması, ülkenin herhangi bir ücret ödemeden Bitcoin’in finanse edilmesine izin verdiği türünün ilk örneği.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin