Kanadalı yatırım şirketi Bitcoin ETF için finansal dosyaları hızlandırıyor
Kanadalı yatırım şirketi Bitcoin ETF için finansal dosyaları hızlandırıyor

Kanadalı yatırım şirketi Bitcoin ETF için finansal dosyaları hızlandırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Calgary merkezli finansal hizmetler firması Accelerate Financial Technologies, Bitcoin ETF’sini Toronto Borsasında listelemeyi planlıyor.

Yeni bir başvuru

Başka bir Kanadalı şirket, küresel finans şirketlerinin kripto ETF’lerine olan ilginin yenilenmesinin ortasında, Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu veya ETF için başvuruda bulundu.

Accelerate Financial Technologies, Accelerate Bitcoin ETF (ABTC) için Kanadalı menkul kıymetler düzenleyicileriyle bir ön izahname için bir dilekçe verdi.

3 Şubat’taki haberi duyuran Accelerate Financial, ABTC’nin hem ABD hem de Kanada doları cinsinden birimler sunacağını söyledi. Şirket, ABTC birimlerini Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda listelemek için başvuruda bulundu ve listeleme borsanın gereksinimlerine tabi.

Sonuç belli değil

Şirket, “TSX, ABTC’nin listeleme başvurusunu şartlı olarak onaylamadı ve TSX’in listeleme başvurusunu onaylayacağına dair hiçbir güvence yok” dedi.

Accelerate Financial kurucusu ve CEO’su Julian Klymochko, şirketin yatırımcılara tarihi geçmişine ve gelecekteki potansiyeline dayalı olarak en iyi performans gösteren varlıklardan biri olarak Bitcoin’i sunmayı dört gözle beklediğini söyledi. “Bitcoin, hem mutlak hem de riske göre ayarlanmış 1 yıllık, 3 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık bazda en iyi performans gösteren varlık sınıflarından biri oldu” dedi.

Ocak ayının ortalarında, Kanadalı yatırım fonu yöneticisi Arxnovum, yerel menkul kıymet düzenleyicileriyle Bitcoin ETF’si için bir dilekçe sunmuştu.

21 Ocak’ta VanEck, dijital varlıkla ilgili bir ETF başlatmak için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na başvurdu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin