Kanada
Kanada ’nın en büyük bankası kripto para ticaret platformu için araştırmalara başladı

Kanadalı hukuk bürosu, kripto para ile yasal ödemeler alacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanadalı hukuk bürosu McLeod Law, kripto para birimi ile yasal ücret ödemelerini kabul eden ilk hukuk şirketlerinden biri haline geldi.

McLeod Law, müşterilere artık alternatif bir ödeme yöntemi olarak kripto para seçeneğini sunuyor.

Kanadalı hukuk bürosu, Coinsquare ile anlaştı

Business Wire, McLeod hukuk şirketinin, yasal ücretler için şirket tarafından kabul edilen ilk ödemeyi Bitcoin yoluyla kabul ettiğini duyurdu. Hukuk bürosu, ünlü kripto para borsası Coinsquare ile anlaştı. Borsa, diğerleri arasında Bitcoin, Bitcoin Cash ve Ethereum’u kabul eden güvenli bir işlem platformu olarak göze çarpıyor.

Kripto para biriminin, hukuk firması için ödeme yöntemi olarak benimsenmesi sürpriz olarak ortaya çıkarken şirket, dijital para birimlerine odaklanan fintech bölümü ile 2013 yılından beri faaliyet gösteriyor. Bununla birlikte hukuk bürosunun Kanada’da geniş bir itibarı var. Hukuk bürosunun Kanada’da, ilk para teklifleri (ICO) ve Kanada’nın ilk dijital döviz borsası da dahil olmak üzere dijital döviz borsaları ile ilgili ciddi bir ünü var.

Duyuru, şirketlerin bir ödeme aracı olarak kripto para birimini benimsemeye başladığını kanıtlıyor. Süreç yavaş olsa da bu adım, dijital paraların benimsenmesi için çok önemli bir adım.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin