Kan banyosuna rağmen, strateji uzmanı Bitcoin için patlama çizelgesini paylaştı

Kan banyosuna rağmen, strateji uzmanı Bitcoin için patlama çizelgesini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ağustos ayının üçüncü haftası kripto dünyası için iyi geçmedi. Pazartesinden bu yana kayıplar yüzde 10’un üzerinde kaldı. Kan banyosunun en belirgin zamanı ise Perşembe günü oldu.

Bitcoin’in 5 günlük bilançosu ise ortalama 4 bin dolar oldu. 24 bin doların üzerinde fiyatlanma yaşayan BTC, 5 günlük performansta 21.000 doların altına kadar sarktı. Bazı borsalarda 20.800 dolara kadar geriledi. Şu an buradan tepki alsa da henüz ne yapacağı bilinmiyor.

Kan banyosu ve ayı sezonunun yankıları sürerken strateji uzmanı önemli bir zaman çizelgesi paylaştı. Ayı sezonunun tipik yükselmelerinden birini izlerken fiyat dalgalanmaları farklılaşıyor. Diğer yandan kripto varlık yöneticisi Bitwise Investments’ın baş yatırım yetkilisi, devam eden ayı piyasasına rağmen Bitcoin (BTC) için devasa fiyat hedefini açıklıyor.

Uzmandan Bitcoin zaman çizelgesi

Bitwise yöneticisi Matt Hougan, yeni bir Stansberry Research’e bir röportaj verdi. Hougan, kötü piyasa koşullarına rağmen iyimser bir tablo paylaştı. BTC’nin altının 11 trilyon dolardan fazla olan piyasa değerine yaklaşacağına inanıyor. Bitcoin’in mevcut fiyatından %2.273’ün üzerinde artış yaşayacağını Matt Hougan röportajında söyledi.

Stratejist, BTC’nin zamanla daha iyi performans göstereceğine inanıyor. Son olarak Bitwise yöneticisi Matt Hougan şunları söyledi:

“Bitcoin’in zaman içinde yarım milyon dolara kadar ticaret yapabileceğine inanmanın tamamen mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bitcoin’in altın kadar zenginliğe sahip olması durumunda, bir Bitcoin’in yaklaşık yarım milyon dolar olacağına şaşırmamak gerekir. Beş ya da on yıl düşünürseniz, Bitcoin altın kadar büyük bir mağaza zenginliği sahip olabilir.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin