featured

Kripto para piyasasındaki kan banyosu devam ederken en çok kaybeden 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında Bitcoin’in çöküşü ile birlikte altcoin’ler de yüksek oranlarda değer kaybettiler. Ancak öyle 3 altcoin var ki yatırımcılarını gerçekten büyük zarara uğrattılar. Loopring, Harmony ve NEAR, geçtiğimiz hafta kripto para piyasası çöküş yaşadığında çift haneli değer kayıplar gördüler.

Kripto para piyasasının yüksek oranlarda değer kaybetmesinin yanında, küresel çapta bir çöküş yaşandı. Teknoloji hisseleri ve Avrupa piyasaları da bugün erken saatlerde düşerek yatırımcıları kayıplara uğrattı.

Analistler altcoin’lerdeki son düşüşün, piyasadaki büyük fiyat artışının ardından gelen bir düzeltme olduğuna inanıyorlar.

Altcoinler, kripto para piyasasındaki son kan banyosunda çift haneli kayıplar yaşadı. Altcoin fiyatlarındaki son artışı, özellikle Loopring, Harmony ve NEAR fiyatlarında yaşanan büyük oranlardaki bir düzeltme hareketi izledi. Kripto para piyasasındaki kayıplara, küresel borsalardaki satış baskısı eşlik etti.

Son piyasa çöküşünde en fazla kaybeden altcoin’ler

Bugün çoğu küresel piyasada hisse senetleri ve varlıklar keskin bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Wall Street’te yaşanan kayıplar, teknoloji hisseleri üzerindeki aşağı yönlü baskının artması sonucu geldi. Kripto para piyasasında ise Loopring, NEAR ve Harmony çift haneli kayıplar yaşadı.

Loopring, Harmony ve NEAR piyasanın son çöküşünde %25’in üzerinde bir kayıp yaşadılar. Çinli bir gazeteci olan Colin Wu, altcoin fiyatlarındaki düşüşün temel nedeninin büyük bir yükselişin ardından gelen geri çekilme olduğuna inanıyor.

Analistler, Loopring fiyat hareketini değerlendirdi. Bu değerlendirme sonucunda da kripto para biriminin bir kırılma noktasında olduğunu tahmin etti. Loopring fiyatı, ekim ayının sonundan bu yana ilk kez 200 günlük yatay ve günlük hareketli ortalamanın birleştiği noktaya düştü.

Twitter’da @AltcoinSherpa takma adlı kripto para birimi analisti ve yatırımcısı NEAR fiyatında daha fazla düşüş öngördü. Analist, yatırımcıların NEAR yatırımı yapmaya devam edebilmeleri için fiyatın 14 dolar seviyesine düşmesini beklemeleri gerektiğini söylüyor.

altcoin tweet

Bir diğer analist ve yatırımcı olan @rektcapital, haftalarca yavaşladıktan sonra siyah kama yapısının dibine vurduğu için Bitcoin hakimiyetinin artabileceğine inanıyor. Eğer Bitcoin hakimiyeti artmazsa, analist altcoin’lerde satış baskısının daha da artmasını bekliyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin