Kâhin analist
Kâhin analist "çok güveniyorum" dedi, %284 fırlayacak altcoin'in ismini verdi! Kemerleri bağlayın

Kâhin analist “çok güveniyorum” dedi, %284 fırlayacak altcoin’in ismini verdi! Kemerleri bağlayın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış kripto para analistlerinden “Guys”, ilk onda bulunan bir Ethereum (ETH) rakibinin mevcut fiyatının üç katına kadar yükselebileceğini söylüyor.

Terra (LUNA) için hedef %284 mü?

Guy, yeni bir YouTube videosunda 1,92 milyon abonesine algoritmik merkezsiz para platformu Terra’nın (LUNA) %284’e kadar yükselebileceğini söyledi.

Guy’a göre, bu büyük ralli, Terra’nın ABD dolarına sabitlenmiş sabit parası TerraUSD’nin (UST) popülaritesinden kaynaklanacak.

“LUNA’yı gerçekten geride tutan tek şey devasa piyasa değeri. Ancak UST’nin kullanılabilirliği ve popülaritesi, LUNA’nın 150 ila 200 dolar arasında bir fiyat etiketi vererek 2-3 kat daha artırmayı başarabileceği anlamına geliyor.”

Coin Bureau sunucusuna göre, kripto piyasasının geri kalanı düşüşe geçtiğinde LUNA yükselişe geçiyor.

“Ayrıca Luna kripto piyasası çöktüğünde yükselme eğiliminde ve bu muhtemelen şu anda neredeyse bir düzine Blockchain’de bulunan ve çoğu büyük borsada işlem gören UST stabilcoine olan artan talepten kaynaklanıyor. LUNA’nın fiyat hareketi UST’ye olan talep tarafından yönlendiriliyor.”

Bu sebepler LUNA’yı uçurabilir mi?

Guy, UST talebini artıran faktörlerden birinin stablecoin’in merkezsiz doğası olduğunu söylüyor.

“Yeni başlayanlar için, UST’nin sabit para olarak güvenli liman statüsü var, bu, UST’nin piyasa düşüşleri sırasında değerini koruma yeteneği ile sağlamlaştırılan bir şey. Bu, diğer merkezsiz stabilcoinlerin yapmayı başardığı bir şey değil…

İşleri perspektife sokmak için, bir yıldan daha kısa bir süre önce Terra’da yalnızca bir DApp vardı. Bugün 100’den fazla var. Bu üstel büyüme için harika bir sebep!”

Şu anda 21 milyar doların biraz üzerinde bir piyasa değerine sahip olan LUNA, bu yazı yazılırken 52.30 dolardan işlem görüyor. TerraUSD stabilcoin şu anda yaklaşık 11,3 milyar dolar olan piyasa değerine sahip ve 15. sırada yer alıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin