Circle:
Circle: "Kadınlar kripto para sektöründe yeterince temsil edilmiyor."

Araştırmalar, kadınların kripto para sektöründe yeterince temsil edilmediğini gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Circle tarafından yapılan yakın tarihli bir araştırmaya göre kadınlar kripto para yatırımlarında genç erkeklerden daha geride.

Bir girişim olan Circle tarafından yapılan anket, kripto para birimi yatırımcılarına bir dizi ilginç bakış açısı sundu. Yaklaşık 3.000 kişinin katılığı anket sonucu şu şekilde:

Millennials, “risk alma jenerasyonu” olarak adlandırılır. Millenialların büyük bir çoğunluğu, kripto para biriminde “agresif yatırımcılar” olduğuna inanıyor. Araştırma sonucuna göre Millenialların %65’i kendilerini agresif yatırımcılara yönlendirirken bebek borsacıların sadece %25’i kendilerini agresif yatırımcı olarak görüyor.

Agresif yatırımcılar emekliliğe yatırım yapmayı tercih ediyorlar, ancak şu ana kadar bu yatırımcıların %71’i kripto para birimlerinde 1000 dolardan az yatırım yaptı.

Millennial erkekler, gelecek yıl boyunca yılda iki kez olmak üzere, kripto para birimlerine yatırım yapmayı planlıyorlar (%18’e karşılık %7).

Kadınlar kripto para sektöründe daha da ileriye gidecek

Ama korkulacak bir şey yok. Circle, kripto teknolojisinin tüm nesiller ve cinsiyetler arasında herkese değer yaratmak ve paylaşmak için güçlü yollar sağlayacağını söylüyor.

Circle şöyle açıkladı:

Kripto teknolojisinin tüm nesiller ve cinsiyetler arasında herkes için değer yaratma ve paylaşma konusunda güçlü yollar sağlayacağına inanıyoruz. Ve Circle Invest için, özellikle, basitleştirilmiş bir ürün deneyimi ve eğitim içeriği yoluyla herkes için erişilebilir kripto yatırımı yapmaya odaklanıyoruz.

Goldman Sachs tarafından desteklenen Circle, yakın zamanda Poloniex kripto borsasının, hem Bitcoin hem de Ethereum’un özelliklerini bir araya getiren akıllı bir sözleşme platformu olan Qtum Blockchain doğal tokeni olan QTUM için destek verdiğini açıkladı.

chepicap

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin