BitConnect ponzi şeması ile ilgili gerçekler
BitConnect ponzi şeması ile ilgili gerçekler

Kaçırdığınız 5 ilginç BitConnect ponzi şeması ile ilgili gerçek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para meraklılarının çoğu, BitConnect kavramına çok aşina. Bu ponzi şemasına yatırım yapanların çoğu için işler iyi bitmedi. BehindMLM ekibi sayesinde bu önemli ponzi şeması ile ilgili bazı kilit gerçekler ortaya çıktı. Pek çok şaşırtıcı gerçeği, bu listede bulabilirsiniz.

BitConnect ponzi şeması ile ilgili gerçekler

5- Kalkınma fonu vardı

Her ne kadar BitConnect, BCC’nin ilk yaratılmasından bu yana büyük bir değişiklik görmemiş gibi görünse de, gerçeklik biraz farklı. Kanıtlar, BitConnect için gerçek bir kalkınma fonu olduğunu gösteriyor. Ancak, fon 2017’deki Ekim ayında %33 oranında azaldı. Proje birkaç ay sonra bu yöntemle yeteri kadar para toplamıştı.

4- Ponzi şeması suçlaması

2017 yılı en çok kripto para birimlerinin ortaya çıktığı yıl olmasına rağmen, Ekim 2017’de işler BitConnect için kasvetli görünüyordu. Bu dönemde “Ponzi Şemaları” tanımlandı ve çok fazla yatırımcı BCC’nin bir ponzi şeması olduğu gerçeğine inanmaya başladı. Sosyal medya ve YouTube genelinde BCC destekleyicileri tarafından bu iddialar reddedilse de sonunda BCC’nin bir aldatmaca olduğu ortaya çıktı.

3- Kalkınma fonlarının kötü kullanımı

Pazarlama konusu BitConnect’in sektörde yer etmesinde önemli bir rol oynasa da, bu özel amaç için kalkınma fonunun kullanılması herkesi şaşırttı. Bazı BCC destekleyicilerin, ek BCC satın almak için geliştirme fonunu kullandıkları iddia edildi. Bu hareket, bu ponzi şeması için daha fazla hype oluşturmak için yapıldı.

2- Ekim 2017 gelirleri

Ekim 2017 iniş ve çıkışlarına rağmen, BitConnect’in kendini piyasada göstermesini sağladı ve destekleyicilerinin artmasını kolaylaştırdı. Bazı üst düzey BCC destekleyicileri, Ekim 2017’nin ilk haftası boyunca 1,4 milyon dolar gelir elde etti.

1- BCC, bir menkul kıymet teklifiydi

Bazı kişiler farklı iddialarda bulunmasına rağmen, bu bir BitConnect menkul kıymet teklifiydi. Daha spesifik olarak, projenin amacı hedef yatırımcılara garantili aylık getiri sağlamaktı. Bu nedenle, birkaç hafta önce resmi bir soruşturma başlatıldığı için, proje şüphesiz SEC’in radarında olacak. BitConnect’in bir menkul kıymet teklifi olduğunu ilk kez mi duyuyorsunuz!

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin