TRON CEO'su Justin Sun
Justin Sun , Buffett ile öğle yemeği etkinliğinin ertelenmesinden sonra tüm topluluktan özür diledi

Justin Sun: “TRON on milyarlarca dolarlık şirketle ortaklık kuruyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan internet startup’ı TRON’un CEO’su Justin Sun, “on milyarlarca dolar” değerinde bir sektör devi ile yeni bir ortaklığa imza attığını bildirdi. Sun, şirketin ismini saklı tuttu.

Justin Sun ortaklık yapılacak şirketi takipçilerinin bulmasını istedi

Justin Sun kişisel Twitter hesabından yeni anlaşmayı şu sözlerle duyurdu:

En sonunda, on milyarlarca dolar değerinde bir endüstri devi ile ilk kez ortaklık kuruluyor. İsmini tahmin edin!

Takipçileri, Sun’un daveti üzerine hemen tahmin oyununa katıldı. Takipçilerden biri, “Alibaba” dedi. Bu iddiasını da Sun’un, Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın Hupan Üniversitesi’nden mezun olmasına bağladı. Bir başka takipçi bu iddiaya, “Alibaba’nın değeri 500 milyardan fazla. On milyarlarca değil.” şeklinde yanıt verdi. Diğer söylentiler arasında Baidu, Clover ve Disney vardı. Ancak henüz bunların hiçbiri doğrulanmadı.

TRON’un CEO’sunun önceki duyuruları

TRON’un CEO’su, daha önceki Twitter duyurularında, TRON Odyssey 3.1 güncellemesini duyurarak TRON’un Ethereum’dan çok daha hızlı ve EOS’tan çok daha ucuz olduğunu iddia etti. TRON ekibi, bir yandan Temmuz ayında satın alınan BitTorrent’in ayrıntılarını yayınladı. En son haberlere göre, “Project Atlas” adı verilen bir ürün ile TRX platformun kullanıcı tabanına entegre edilecek ve kriptolar paralardan yararlanan bir karma içerik paylaşım ekosistemi oluşturulacak.

CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri bakımından 11.sırada bulunan TRON yazım sırasında, yüzde 5,23 oranında bir artışla 0,0232 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin