Justin Sun, FTX varlıkları ile ilgileniyor!
Justin Sun, FTX varlıkları ile ilgileniyor!

Justin Sun, FTX varlıkları ile ilgileniyor! Son gelişmeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto girişimcisi Justin Sun, sektördeki değişim hedeflerini daha da genişletmek için FTX varlıklarını satın almakla ilgileniyor. Kripto para birimlerinin önde gelen bir destekçisi olan Justin Sun, geçtiğimiz günlerde FTX kuruluşundan varlık satın alma olasılıklarını değerlendirdiğini açıkladı.

“Her türlü anlaşmaya açığız. Şu anda varlıkları tek tek inceliyoruz; ancak anladığım kadarıyla bir iflas sürecinden geçtikleri için süreç zaman alacak.”

Justin Sun, FTX varlıkları ile ilgileniyor

Justin Sun, kripto para ağı Tron’un oluşturulmasından sorumludur ve şu anda Huobi Global dijital varlık değişimi için danışmanlık yapmaktadır. Singapur’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sun, FTX ile görüşmeler yapmak için ekibinin Bahamalar’da olduğunu belirtti. Daha sonra, bu açıklamanın Bahamalar’ın yanı sıra hem Tron hem de Huobi’nin temsilcilerine atıfta bulunduğunu açıkladı.

Son zamanlarda FTX, çeşitli iş birimlerini ve yan kuruluşlarını satmaya karar verdi, bu nedenle şirket, yatırım bankacılığı şirketi Perella Weinberg Partners ile anlaşma sağladı.

Justin Sun’a göre, Bankman-Fried tarafından yapılan hatalar, düzenleyiciler, kurumsal yatırımcılar ve diğer taraflar arasındaki kripto para algısını önemli ölçüde etkileyecek.

“SBF’nin başarısızlığı, kripto para birimi endüstrisi ile ilgili olarak Amerikan toplumu üzerinde çok olumsuz bir izlenim bırakacak.“

FTX iflas koruması için başvuruda bulunmadan önce Justin Sun ile FTX, Tron token sahiplerinin nasıl korunacağı konusunda görüşüyorlardı. Bu tartışmalar, FTX alacaklılara karşı koruma talebinde bulunmadan önce gerçekleşti.

Ancak CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, FTX-TRON anlaşmasıyla ilgili ciddi endişelerini dile getirdi ve bunun yasa dışı olduğunu öne sürdü. Bunun yalnızca TRON tokeninin FTX’te fiyat artışına yol açacağını ve Justin Sun’ın onları daha yüksek bir fiyata satabileceğini düşündü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin