Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!
Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

Justin Sun 20 milyon dolar değerinde TRX ’in geri alım planından bahsetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron CEO’su Justin Sun, TRX için bir yıldan fazla sürecek olan 20 milyon dolarlık geri alım planını açıkladı.

Sun, Tron’un TRX tokeninin geri alım planının 20 milyon ABD dolar değerinde olacağını belirten twitinde geri alım planını açıkladı. Tron tarafından yapılan açıklamada, “Topluluk faaliyetlerini ve pazar istikrarını artırmak için, ikincil piyasadaki en geniş kapsamlı TRX geri alım planını gerçekleştireceklerini söyledi. Plana göre bir yıl kadar sürecek olan geri alım planı partiler halinde olacak ve 20 milyon dolar barajını aşmayacak.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1143396084816814085

TRX geri alımlarında amaç token kıtlığı oluşturarak fiyatta istikrar sağlamak

Ayrıca TRON vakfı tarafından da desteklenen duyuruda  “TRON ekosisteminin gelişimindeki güveni göstermek” için tokenleri geri almaya devam edecekleri belirtildi.

Duyuruyu takiben TRON tokeni TRX’in yüzde 3’e yakın bir yükseliş performansı görüldü. Bu yükseliş mevcut Bitcoin performansına göre kötü sayılmayacak bir oran olarak görülebilir.

Bunun yanında TRON, yaklaşık 2,6 milyar dolar piyasa değeri ile en yakın rakibi olan Cardano’dan (ADA) 100 bin dolar kadar fazla gözüküyor. Aralarındaki farkı çok yüksek olmasa da bu fark, TRON’un (TRX) en büyük 10 kripto para arasına girmesini sağlıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin