Justin Bieber, 500 ETH karşılığında bir NFT satın aldı

Justin Bieber, 500 ETH karşılığında bir NFT satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NFT çılgınlığı 2022 yılında da devam ediyor. 2021 yılına damga vuran NFT projeleri, bu trendi yeni yılda sürdürüyor. Sadece kripto yatırımcıları tarafından artık tercih edilmediğini biliyoruz. Dünyanın ünlü simaları koleksiyonluk eserlere ilgi gösteriyor. Son olarak buna en iyi örnek Justin Bieber olarak gösteriliyor.

Değiştirilemez ve nadirlik bakımından NFT’ler teknolojinin son geldiği nokta olarak gösterilmese de yeni bir akım başlattı. Sadece satın alınan kişiye özel olan koleksiyonlar dijital sanatın ötesine geçmiş durumda. Geleneksel sanat anlayışından daha farklı olması  projeleri daha da eşsiz kılıyor. 

Justin Bieber, Bored Ape Yacht Club’a katılan son ünlü oldu. Bieber, özel bir NFT için önemli bütçe ayırarak satın alma işlemi gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı, Bored Ape NFT #3001 için 500 ETH ödemesi yaptı.

Justin Bieber, ilk NFT’sine sahip oldu

Justin Bieber, ilk NFT’sine sahip oldu

NFT pazarındaki ilerleyiş hiç olmadığı kadar hızlı. Kullanıcılar hem yatırım hem kullanım amaçlı NFT satın alıyor. Bu alanda en çok tercih edilenler ise tek tip karaktere sahip olan tasarımlar. Justin Bieber birinci sınıf bir ünlü ve tartışmasız gezegendeki en ünlü insanlardan biri. Şimdi de ünlü şarkıcı, Bored Ape Yatch kulübüne katılmış oldu. 

Maymun özellikleri arasında, tüm maymunların %12’sinin sahip olduğu bir Yeni Punk Mavisi arka plan, maymunların yalnızca %3’ünün paylaştığı bir Siyah T, üzgün gözler (%6 nadir), koyu kahverengi kürk (%14 nadir) ve sıkılmış tıraşsız ağız (%16 nadirlik) özellikleri bulunuyor. Bieber, yaklaşık 1,3 milyon dolar değerinde 500 ETH karşılığında Ape #3001’i satın aldı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin