JPMorgan ’ın Bitcoin fiyatı için yaptığı yorum şaşırttı
JPMorgan ’ın Bitcoin fiyatı için yaptığı yorum şaşırttı

JPMorgan’dan şok edici Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – JPMorgan, Bitcoin’in Grayscale girişleriyle birlikte zirveye çıktığını iddia ediyor.

Bloomberg’e göre, yatırım bankacılığı devi JPMorgan, Grayscale’in Bitcoin fon girişlerindeki önemli bir yavaşlamanın en büyük kripto para biriminin tekrar 40.000 $ işaretine dokunmasını engelleyeceği sonucuna vardı.

Şu anda, Grayscale Bitcoin Trust’ın arkasındaki kurumsal akış dürtüsü, Bitcoin’in 40.000 $’ın üzerine çıkması için yeterince güçlü değil.

Yeterli kurumsal para yok

Bir numaralı kripto varlık yöneticisine akış hızı, büyük kurumların Bitcoin’e olan ilgisinin hacmi için bir turnusol testi oldu.

Yaklaşık bir ay önce, JPMorgan stratejistleri, akışlardaki düşüşün acımasız bir piyasa düzeltmesini tetikleyebileceği konusunda uyardı. O zamanlar Bitcoin 24.000 doların altında işlem görüyordu.

Bitcoin daha yüksek seviyede patladıktan ve 8 Ocak’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 42.000 $’a ulaştıktan sonra, ralli sürdürülebilir olamayacak kadar ısındı ve bir dizi düzeltme yapıldı. Yazım sırasında, kripto para birimi Bitstamp borsasında 33.371 dolardan işlem görüyor.

JPMorgan, Grayscale’in BTC girişlerinin azaldığını kaydetti.

Grayscale, 21 Aralık’ta yeni yatırımcılar için kapılarını kapattıktan sonra 12 Ocak’ta Trust fonunu yeniden açtı.

22 Ocak güncellemesine göre, Grayscale Bitcoin Trust şu anda yönetimi altında 20 milyar doların biraz üzerinde varlığa sahip.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin