JPMorgan'dan çarpıcı Bitcoin grafiği! Öncekilerden farkı nedir?
JPMorgan'dan çarpıcı Bitcoin grafiği! Öncekilerden farkı nedir?

JPMorgan’dan çarpıcı Bitcoin grafiği! Öncekilerden farkı nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – JPMorgan ekibi tarafından hazırlanan bir grafik, Bitcoin’in şu anda altın gibi davrandığını ima ediyor. Aşağıda paylaşılan çizelge, BTC’nin altına karşı üç aylık ve altı aylık gerçekleşen oynaklıklarının oranını göstermektedir.

A Stunning JP Morgan Chart Hints that Bitcoin is Acting A Lot Like Gold 12

BTC ve altının piyasa değeri eşitlenebilir!

Ayrıca, Fortune ekibinin raporu, aynı amaca hizmet ettikleri için Bitcoin ve altının toplam piyasa değerinin eşitlenebileceğini tahmin ediyor. Ancak, aşağıdaki açıklamada belirtildiği gibi, kurumsal yatırımcılar tarafından tutulan BTC’nin piyasa değeri, oynaklığı rahat seviyelere sabitleyene kadar artmayacak.

Kurumsal yatırımcıların risk yönetimi söz konusu olduğunda oynaklık çok kritik olduğundan, kurumların elindeki Bitcoin’in piyasa değeri, oynaklığı azalıncaya kadar muhtemelen altın seviyesine ulaşmayacaktır.

Bitcoin tekrar bu seviyeleri test eder mi?

Fortune ekibinin raporu, Bitcoin’in kısa vadeli fiyat hareketiyle ilgili olarak, BTC’nin bu yılın sonundan önce 20 bin doların altına düşebileceğini ima etti.

20 bin doların altındaki BTC ticaretinin potansiyeli, Guggenheim’ın Baş Yatırım Sorumlusu Scott Minerd tarafından Bloomberg röportajında da paylaşıldı. Röportaj sırasında Minerd, Bitcoin’in 8.000 dolara düşmesini beklediğini belirtti.

Analizine göre, temel düzeyde BTC, öncelikle ABD Fed’in “yaygın para basımı” nedeniyle 400.000 dolar değerinde olmalı. Bununla birlikte, daha fazla büyümeye izin vermek için 8 bin dolara bir düşüş gerekli olabilir. Ek olarak, kripto pazarının henüz güvenilir kurumsal yatırımlar olarak testi geçmediğini belirtti.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin