JPMorgan uzmanları, Bitcoin yükselişini değerlendirdi!
JPMorgan uzmanları, Bitcoin yükselişini değerlendirdi!

JPMorgan uzmanları, Bitcoin yükselişini değerlendirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – JPMorgan yatırım bankası stratejistleri en büyük kripto para Bitcoin’i 66.930 dolara yükselten nedenin BTC ETF’si olmadığını düşünüyor. JPMorgan stratejistleri, Bitcoin yükseliş nedeninin BTC ETF onayından ziyade enflasyon kaynaklı olduğunu düşünüyorlar. Tressis baş ekonomisti Daniel Lacalle Parasal erişim nedeniyle BTC’nin yükseldiğini söylüyor.
casino siteleri
Nikolaos Panigirtzoglou ve bankanın diğer stratejistleri, bir ETF lansmanının önde gelen dijital varlığa çok fazla yeni sermaye çekmesinin pek doğru bir neden olmadığını söyledi. Onlara göre bunun nedeni, Bitcoin’in altından ziyade enflasyona karşı daha güçlü bir yatırım aracı olarak görülmesi. Stratejistler Eylül ayının başından bu yana altın ETF’sinden Bitcoin’e önemli oranda para akışı olduğunu tespit etti.

JPMorgan uzmanları: Yatırımcılar altından Bitcoin’e geçiyor!

JPMorgan uzmanlarına göre, altın son zamanlarda yatırımcıların enflasyona karşı iyi bir yatırım değil. Altına olan güven azaldıkça da yatırımcılar Bitcoin’e yöneliyor. Buna bir örnek, Bloomberg’in verilerine göre, geçtiğimiz birkaç ayda büyük fon çekimleriyle karşı karşıya kalan ve şimdiden 3.6 milyar dolar kaybeden 56 milyar dolar (GLD) tutan SPDR Gold Shares ETF’si verilebilir.

JPMorgan, BITO’nun yanı sıra yatırımcıların satın almak için geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu vurguladı. Kanada’nın Çoklu Bitcoin ETF (BTCC) bunların arasında yer alıyor. Stratejistler, BTCC’nin de çok iyi bir başlangıç ​​gördüğünü, ancak daha sonra beklenen etkinin azaldığını söylüyor. Bu nedenle, BITO’nun piyasaya sürülmesinden bir hafta sonra aynı şeyin olabileceğini söylüyorlar.

Kısa bir süre önce milyarder yatırımcı Paul Tudor Jones da benzer bir yorumu yaparak enflasyona karşı Bitcoin’in altından daha iyi bir tercih olduğunu söylemişti. Sözlerine ek olarak dünyanın dijital bir aşamaya geçtiğini ve bu nedenle dijital altının fiziksel olana galip geldiğini söylemişti.

ProShares tarafından başlatılan Bitcoin ETF’ye gelince, Tudor Jones, performansını izleyen bir ETF’ye satın almak yerine fiziksel BTC’ye sahip olmayı tercih ettiğini belirtti.

Peter Schiff ise hâlâ altına inanıyor. Bununla birlikte ünlü altın yatırımcısı Bitcoin karşıtı Peter Schiss kısa bir süre içerisinde altın rallisinin başlayacağını öngörüyor. Bu sonucu, altının BTC’ye kaybettiğini belirten CNBC yorumundan sonra yaptı. Bu yorumun altın rallisinden önce yapılan bir yorum olarak gördüğünü söyledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin