JPMorgan, kripto kararlarında müşteri taleplerini dikkate alacak!
JPMorgan, kripto kararlarında müşteri taleplerini dikkate alacak!

JPMorgan, kripto kararlarında müşteri taleplerini dikkate alacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’deki en büyük banka olan JPMorgan, yöneticisi Troy Rohrbaugh kripto paralar ile ilgili kararlar için müşterilerin görüşlerinin etkili olduğunu düşünüyor.

JPMorgan Chase’in Küresel Piyasalar Başkanı Troy Rohrbaugh, bu Salı başlarında gerçekleşen RBC Sermaye Piyasaları Küresel Finansal Kurumlar Konferansı’nda bankacılık devinin kripto para birimleri söz konusu olduğunda müşterilerinin olduğu yere gideceğini iddia ediyor.

JPMorgan, kripto konusunda müşteri taleplerini dikkate alacak!

Rohrbaugh’a göre, dev banka endüstrinin daha fazla düzenlendiği gerçeğine işaret ederek artan kripto talebine yanıt vermeye hazır olmayı planlıyor. JPMorgan’ın müşterilerin çok sayıda dijital varlık ticareti yaptığı bir ortam için hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.

Rohrbaugh şu ifadeleri kullandı:

“Bu varlık sınıfları geliştikçe orada olmamız bizim için kritik önem taşıyor.”

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon genellikle sadık bir kripto para eleştirmeni olarak tanınıyor. Ancak bankası kripto girişimlerinden çekinmiyor. Dimon, kişisel olarak Bitcoin satın almanın “saçma” olduğunu düşünse de, müşterilerine mümkün olan en tarafsız hizmeti sunmaya söz veriyor.

Geçen Ağustos ayında, yönetim altındaki varlıklara göre Amerika’nın en büyük bankası, pasif bir Bitcoin fonu açıkladı. Banka ayrıca Ekim 2020’de Onyx adlı özel bir blockchain birimi başlattı. Daha önce de bildirildiği üzere Onyx’in Başkanı Umar Farooq kısa süre önce popüler dosya paylaşımına değinerek kripto para birimi endüstrisinin hâlâ “Napster” çağında olduğunu belirtti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin