JPMorgan Chase lideri yeni Blockchain girişimi için şirketten ayrılıyor
JPMorgan Chase lideri yeni Blockchain girişimi için şirketten ayrılıyor

JPMorgan Chase lideri yeni Blockchain girişimi için şirketten ayrılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

JPMorgan Chase lideri yeni Blockchain girişimi için şirketten ayrılıyor. ABD merkezli uluslararası bankacılık ve finansal hizmetler alanında faaliyet gösteren bir şirket olan JPMorgan Chase’in Blockchain lideri kendi girişimini başlatmak için bankadan ayrılacağını belirtiyor.

Amber Baldet,  JPMorgan’ın Blockchain Mükemmeliyet Merkezi’ne başkanlık etti

JPMorgan Chase’in Blockchain’in girişimlerinin başkanı olan Umar Farooq tarafından pazartesi günü yapılan bir açıklamaya göre, JPMorgan’ın yetkili Blockchain platformu Quorum’un geliştirilmesinden sorumlusu olan Amber Baldet, finans kurumundan ayrılıyor.

2017’de BlockDesk’in Blockchain’deki en etkileyici kişilerden biri olan Amber Baldet, 2015 yılında kurulduğundan beri JPMorgan’ın Blockchain Mükemmeliyet Merkezi’ne başkanlık etti. Kripto Paralar ve Sözleşmeler İçin IC3 Girişimi ve  Kurumsal Ethereum İttifakı ile gerçekleşen iş birlikleriyle birlikte Amber Baldet, Zcash’in arkasındaki şirketlerle ortaklıklar yürütüyordu.

Amber Baldet, yeni girişiminin ne olacağına dair herhangi bir bilgi vermedi. Fortune Twitter’da JPMorgan’dan ayrılma kararıyla ilgili makalesini yayınladı:

Christine Moy, Amber Baldet’in pozisyonunu devr alacak

Merkezdeki kıdemli ürün müdürü ola Christine Moy, Amber Baldet’in pozisyonunu devr alacak. Umar Farooq açıklamada, Christine Moy’un başından beri merkezde Amber Baldet ile birlikte çalıştığını, JPMorgan’ın yatırımcı bölümünde sermaye piyasaları işletmelerine ve Blockchain ürün geliştirme çalışmalarına katıldığını belirtiyor. Bir JPMorgan sözcüsü konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Amber Baldet, son derece yetenekli ve bugün sahip olduğumuz seçkin ekibin kurulmasına yardımcı oldu. Kendi girişimine başlama isteğine saygı duyuyoruz ve onun en iyisini yapmasını diliyoruz.

JPMorgan Chase lideri yeni Blockchain girişimi hakkında herhangi bir açıklama yapmadı

Amber Baldet’in bir sonraki projesi hakkında herhangi bir detay yok. Reuters Pazartesi günü şirketten erkenden ayrıldığını bildirdi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin