JPMorgan: Bitcoin kurumlar için daha çekici hale geliyor - bu seviye kaçınılmaz
JPMorgan: Bitcoin kurumlar için daha çekici hale geliyor - bu seviye kaçınılmaz

JPMorgan: Bitcoin kurumlar için daha çekici hale geliyor – bu seviye kaçınılmaz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2020’nin sonlarında, Bitcoin’in COVID-19 salgınının başlangıcındaki fiyat düşüşünden inanılmaz bir iyileşme sağladığını gördü.

Aylarca artan kurumsal desteğin ardından, bitcoin’in fiyatı keskin bir şekilde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 60.000 doların üzerine çıktı.

Rakam kısa bir süre için 60.000 $ ‘ın altına düştüğünde, 2017’deki devasa boğa döngüsünden sonra meydana gelene benzer bir gelen ayı koşusu hakkında endişeler vardı.

Şimdiye kadar, bitcoin fiyatı oldukça istikrarlı görünüyor ve JPMorgan’ın yakın tarihli bir notuna göre, bu mevcut fiyat istikrarı, token’ı kurumsal yatırımcılar için daha çekici hale getirecek.

JPMorgan Bitcoin hakkında ne dedi?

Yatırımcıların notu, portföylerini çeşitlendirmek isteyen yatırımcıların Bitcoin’i cazip bir teklif bulabileceğini iddia ediyor. Geçmişte, bu tür yatırımcılar, kötü şöhretli volatilitesi nedeniyle Bitcoin’den çıkarılmış olabilirdi, ancak şimdi fiyat istikrar kazanmış gibi göründüğünden, daha fazla benimseme gerçekleşebilir.

Bitcoin piyasasına her zamankinden daha fazla giriş yapan yatırımcılar şimdiye kadar yemi yutmuş gibi görünüyor. Altın gibi diğer varlıklar, çoğu dijital varlıklara yöneldiği için yatırımcılardan uzaklaştı. Ekim ayından bu yana altın, Bitcoin piyasasına 7 milyar dolarlık girişe kıyasla 20 milyar dolarlık bir çıkış gördü.

JPMorgan, “Altına yapılan finansal yatırımın ne kadar büyük olduğu düşünüldüğünde, ‘alternatif’ bir para birimi olarak altından bu tür bir kaçış, uzun vadede bitcoin için büyük bir artış anlamına geliyor,” diyor.

50.000 $’ın üzerinde sabit bir fiyatla, uzmanlar şu anda 130.000 $’lık bir fiyat noktasına bakıyorlar ki, JPMorgan, belirli faktörlerin mevcut olması durumunda bu durumun gerçek bir olasılık olduğunu söylüyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin