JPMorgan, Bitcoin ile ilgili fiyat tahminini yineledi! İşte detaylar
JPMorgan, Bitcoin ile ilgili fiyat tahminini yineledi! İşte detaylar

JPMorgan, Bitcoin ile ilgili fiyat tahminini yineledi! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – JPMorgan, kurumsal yatırımcıların altın yerine Bitcoin tercih etmesi durumunda fiyatın 146.000 doları aşacağını düşündüklerini tekrar etti. Bitcoin şu anda en uzun yükseliş rallilerinden birini yaşıyor. Yaklaşık 1.2 trilyon dolarlık piyasa değeri ile BTC topluluk tarafından her geçen gün benimsenmesini güçlendiriyor.

ABD merkezli yatırım bankası JPMorgan, kurumsal benimsemedeki artışla birlikte Bitcoin için 146.000 dolarlık fiyat hedefinin gerçekleşebileceğini bir kez daha tekrar etti. JPMorgan’ın araştırma notuna atıfta bulunan Business Insider tarafından yayınlanan bir rapora göe, Bitcoin ve diğer dijital para birimlerine yönelik artan talep vurgulanıyor.

JPMorgan stratejisti Nikolaos Panigirtzoglou raporda şunları söyledi:

Altına yapılan finansal yatırımın ne kadar büyük olduğu düşünüldüğünde, ‘alternatif’ bir para birimi olarak altına yatırım yapılmaması durumunda uzun vadede BTC için büyük bir yükseliş anlamına geliyor.

JPMorgan, BTC’de yaşanan fiyat oynaklığıyla ilgili birkaç sorunu da özetledi. Banka, Bitcoin’in uzun vadeli fiyat artışının, kripto varlığıyla ilgili genel oynaklığının tutarlı bir düşüşe bağlı olduğunu belirtti. Dijital para birimlerinin küresel olarak benimsenmesi hakkında yorum yapan JPMorgan, Bitcoin ve diğer kripto paraların pandemi sonrası küresel olarak açık ara kazanan olduğunu söylüyor. Birkaç küresel hedge fonu ve aile ofisi 2021’de kripto piyasasına

Bitcoin enflasyona karşı korunma aracı mı?

Küresel enflasyon pandemi sonrasında artış yaşıyor. Dünyanın dört bir yanındaki ülkeler, pandeminin neden olduğu ekonomik sorunlar nedeniyle enflasyonda artış olduğunu bildiriyor. JPMorgan’a göre Bitcoin enflasyonla mücadelede altın ile rekabet içerisinde yer alıyor.

“Eylül ve Ekim 2021 döneminde yatırımcılar arasında enflasyon endişelerinin yeniden ortaya çıkması, BTC’nin enflasyondan korunma aracı olarak kullanılmasına olan ilgiyi yenilemiş görünüyor. Panigirtzoglou, Bitcoin’in bir enflasyon koruması olarak belki de altının son haftalarda artan enflasyon endişelerine yanıt vermemesiyle güçlendi, ”

Altın ile karşılaştırıldığında, Bitcoin’in yüksek oynaklığının tek dezavantaj olduğu söylendi. BTC’nin mevcut oynaklığı altının neredeyse beş katından fazla. Oynaklık endişelerine rağmen JPMorgan, BTC’nin gelecekte 146.000 dolar fiyat seviyesinin üzerine çıkma olasılığının altını çizdi.

atozmarkets


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin