ABD'nin en etkili isimlerinden biri, maaşını Bitcoin üzerinden alacak
ABD'nin en etkili isimlerinden biri, maaşını Bitcoin üzerinden alacak

JP Morgan’dan Bitcoin fiyatı için yeni tahmin geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve blok zincir teknolojisinin kurumsal desteğiyle, son birkaç ay içinde Bitcoin fiyatı güçlü bir yukarı yönlü yörüngeye gönderdi. Kripto para biriminin doğuştan gelen volatilitesine rağmen, dijital para biriminin küresel olarak benimsenmesi tüm sektörlere yayılıyor. JP Morgan Chase geçtiğimiz günlerde Business Insider’a bir notta, Bitcoin’in altın toplam özel sektör yatırımına ulaşması durumunda 130.000 $ ‘a yükselmesini beklediklerini açıkladı.

JP Morgan, son birkaç yılda Bitcoin arenasına ihtiyatlı bir şekilde girdi ve blockchain teknolojisini oldukça erken araştırmasına rağmen, bankacılık devi son zamanlarda Bitcoin’i bir “ekonomik yan şov” ile karşılaştırdı. Bununla birlikte, müşterilerine bir kripto para birimi yatırım sepeti sunacaklarını açıklayarak bu açıklamaya geri döndüler.

Dijital varlıklara olan talep hiç bu kadar yüksek olmamıştı ve oynaklık azaldıkça, daha fazla sayıda kurumsal oyuncu devreye girecek. JP Morgan’ın Bitcoin için yeni fiyat hedefi, Bitcoin’in toplam özel sektör yatırımına ulaşma olasılığına dayanıyor. JP Morgan bu konuda şu yorumu yaptı:

“Mekanik olarak, Bitcoin fiyatının, altına yapılan toplam özel sektör yatırımını karşılaması için 130.000 $ ‘a yükselmesi gerekecek… O zamandan beri altın fiyatındaki düşüş, geleneksel altına dijital bir alternatif olarak bitcoin tahmini yükselme potansiyelini mekanik olarak azalttı -Altının portföy ağırlığı ile bir eşitleme varsayarak. ”

Fiyat hedefi, kendisini altınlarla yakınsayan Bitcoin’in oynaklığına dayanıyor. Ve bunun yakında gerçekleşmesi pek olası olmasa da, JP Morgan bunu uzun vadeli bir öneri olarak görüyor.

Altına yapılan finansal yatırımın ne kadar büyük olduğu düşünüldüğünde, ‘alternatif’ bir para birimi olarak altından bu tür bir kalabalıklaşma, uzun vadede Bitcoin için büyük bir avantaj anlamına geliyor.

Bu gerçekleşirse, zaten kripto para birimlerindeki artıştan ve o sektördeki yatırım artışından olumsuz etkilenen altın fiyatını kesinlikle etkileyecektir.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin