Ethereum kurucu ortağı gündemi “2018’in kripto dibi” olarak nitelendirdi
Ethereum kurucu ortağı gündemi “2018’in kripto dibi” olarak nitelendirdi

Joseph Lubin: “Blockchain bir pazardan daha fazlası. Bu bir akım.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum projesinin kurucu ortağı ve aynı zamanda ConsenSys’in kurucusu ve CEO’su olan Joseph Lubin dün Blockchain hakkındaki görüşlerini dile getirmek için Twitter’da bazı açıklamalarda bulundu.

Joseph Lubin açıkladı

Blockchain bir pazardan daha fazlası. Bu bir akım. Market cap aktiviteyi yansıtmıyor.

Lubin daha sonra Blockchain’in gerçek dünya sorunlarını nasıl çözdüğünü ele aldı. İsrail’in şifreli mesajlaşma sistemini ve Estonya’nın elektronik sağlık kaydı denemelerini örnek gösteren Lubin başka pek çok örneğin varlığından bahsetti.

Ardından işletmelerin Blockchain’i nasıl kullandıklarını açıklayan Lubin, Ernst & Young, Procter & Gamble ve Morgan Stanley örneklerini verdi.

Lubin ayrıca, gelişmekte olan ülkelerin geleneksel finansal sistemleri atlatmak için teknolojiyi nasıl kullandıklarını da anlatıyor. Örneğin Filipinler, bir kripto-nakit ödeme sistemi kullanarak kırsal bankaları birleştiriyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin