John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu piyasada
John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu piyasada

John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu piyasada

service service
Share

Share This Post

or copy the link

John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu “Magic” yayında. “Magic”, tek bir gösterge tablosunda birden fazla borsada kripto para birimleriyle işlem yapma kapasitesine sahip. Platform, hem manuel hem de otomatik işlem yapma yeteneğine sahip.

John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu “Magic” yayında

Amerika Birleşik Devletleri başkan adayı ve Bitcoin boğası John McAfee yeni kripto ticaret platformunu başlattı. Platform “Magic” olarak adlandırılır ve tek bir gösterge panosundaki birden fazla borsada otomatik ve manuel olarak  kripto para birimleriyle işlem yapma kapasitesine sahiptir. Borsa, kullanıcılarına, saklama hizmetleri sağlandığı için dijital varlıkları elinde bulundurmaz.

Bir kullanıcı bir sipariş verdiğinde, işlemin tamamlanması için fonlar ilgili hesaplardan taşınır. Özellikle, kullanıcıların API’leri kendi borsalarından takarak kurulumu tamamlamaları gerekir. Ticaret platformunda, birincisi sıradan spot ticaret için kullanılan ve ikincisi “gölge ticaret” olarak bilinen ve ikincil işlem yapan yatırımcılar tarafından “sıralamaya girecek” işlemlerin kopyalanmasını içeren bir çift “portal” vardır.

Yeni Bitcoin ve kripto borsa platformunun geniş çapta özellikleri var

Yeni borsa platformunun diğer özellikleri arasında, aynı anda alma ve satma emirlerine izin veren “ayarla ve unut” özelliği yer alıyor. Platform, kullanıcılar için de otomatik işlem yapma yeteneğine sahip. Önemli ölçüde, bu platformu kullanmak için yetki sınırlamaları yok. Web sitesinde şu açıklama yer alıyor:

Bu platformu yalnızca aylarca süren kapsamlı test ve denetleme süreçlerinden sonra halka açıyoruz.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin