John McAfee ve Peter Brandt’tan “efsanevi” Bitcoin tahmini
John McAfee ve Peter Brandt’tan “efsanevi” Bitcoin tahmini

John McAfee ve Peter Brandt’tan “efsanevi” Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış analist ve grafikçi Peter Brandt ve tartışmalı kripto figürü John McAfee, son fiyat düşüşüne rağmen Bitcoin (BTC) hakkında yükselişe geçti.

Peter Brandt: “Bitcoin Şubat ayında 5.500 dolara düşecek ve sonra 50 bin doları görecek.”

Son zamanlarda çıkan bir tweette Peter Brandt, Bitcoin’in Şubat ayında yaklaşık 5.500 dolara düşebileceğini ve daha sonra 50.000 dolara yükseleceğini belirtti. Bu arada Bay McAfee, Brandt’ın yorumlarını destekledi ve 2020’nin sonunda Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşacağını söyledi. Birkaç gün önce Bitcoin, 10.000 dolardan 8.000 doların altına düştü. Bu, Bitcoin fiyatının 9.400 ila 10.800 dolar arasında işlem gördüğü aylardan sonra geldi.  Birçok meraklı ve kripto yatırımcısı Bitcoin’in ilerlemesini ve tüm zamanların en yüksek seviyesini geçmesini bekliyordu.

Bitcoin, Aralık 2017’de çoğu borsada 20.000 doları bulduğunda en yüksek fiyat seviyesine ulaştı. Ondan sonra, Bitcoin’in 3.200 doların altında işlem görmesiyle bir yıllık ayı piyasası başladı.  Peter Brandt, Bitcoin’in 5.500 dolara yakın düşmeye devam edeceğini belirtti. Yani, Bitcoin 5.500 dolar civarında işlem yapmak isterse, 8.400 dolardan %30 daha düşmek zorunda kalacak. Bitcoin’in 2020 yılının sonunda 1 milyon dolara ulaşacağı yönündeki ünlü öngörüsüyle bilinen John McAfee, Brandt’ın yorumlarına, orta vadede 50.000 doların olası bir sonuç olduğunu düşündüğünü söyleyerek destekledi. Ayrıca, John McAfee 2020’nin sonuna kadar 1 milyon dolarlık fiyat tahminine bağlı olduğunu yazdı.

Bitcoin’in 50 bin dolara ulaşması için, beş ayda %509 oranında büyümesi gerekiyor

Bitcoin’in 50.000 ABD dolarına ulaşması için, kripto para biriminin sadece beş ayda %509 oranında büyümesi gerekir. İmkansız olmasa da mevcut duyarlılıkla olmaktan uzak görünüyor. Bu yazıyı yazarken, Bitcoin 8.420 dolar civarında işlem görüyor ve 151,2  milyar dolarlık bir piyasa değeri var. Son 24 saatte, ilk 10 pazar pozitif olarak işlem yapıyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin