John McAfee uzun süren sessizliğini bozdu:
John McAfee uzun süren sessizliğini bozdu: "Suçlamalar abartılı"

John McAfee uzun süren sessizliğini bozdu: “Suçlamalar abartılı”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – John McAfee, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı tarafından yeni iddialarla suçlandı. Ancak McAfee, sosyal medya uygulaması Twitter üzerinden kendisine yöneltilen SEC iddialarının abartıldığını iddia etti.

Hapishaneden Twitter’a erişimi ara sıra olan John McAfee, SEC iddialarını “abartılı” olarak nitelendirdiği bir açıklama yaptı.

McAfee kendisine yöneltilen suçlamaları abartılı buluyor

2017-2019 yılları arasında Twitter sayfasında kendisi ve ekibi tarafından promosyon için kripto para seçme kriterlerinden bahsetti. Her kripto paranın yönetim ekibi, iş planları ve öngörülebilir potansiyelleri kullanılarak değerlendirildiğini iddia etti. Altcoin piyasasındaki çöküşün o sırada görünürde olmadığını belirtti.

Ödemeyi, birçok kişinin spekülasyonuna göre ABD doları cinsinden değil, çöküşünden önce tanıttığı kripto paralarla aldığını da sözlerine ekledi.

John McAfee, altcoinler çöktüğünde bile hiçbir coin satmadığını ve bu coinlerin kendisi tarafından ödeme olarak alındığını ekliyor. McAfee tarafından tanıtılan kripto para birimi, şu anda Coinmarketcap’ta 1.320. sırada yer alan ve 0,002397 dolardan işlem gören Docademic (MTC) idi.

Raporlara göre, McAfee şimdi Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’nın Federal hükümetinden yeni suçlamalarla karşı karşıya.

Şu anda kara para aklama, banka dolandırıcılığı ve menkul kıymet dolandırıcılığı suçlamalarıyla uğraşmak zorunda. Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı tarafından yapılan son basın açıklamasında, McAfee’nin dolandırıcılık yapmak için kullandığı iki tür plan belirtiliyor.

İlki, Twitter’daki hesabında kripto para tanıtmasıyla ilgiliydi. İkincisi, adı geçen kripto paralarda bilinmeyen kaynaklardan ödenen tazminatla ödüllendirilen kripto para teklifinin tanıtımıydı. SEC’in McAfee aleyhindeki iddialarının abartıldığına inanılıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin