Araştırmacılardan yeni Satoshi iddiası geldi – kim olduğu açığa mı çıkıyor?
Araştırmacılardan yeni Satoshi iddiası geldi – kim olduğu açığa mı çıkıyor?

John McAfee Satoshi’nin kim olduğunu biliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • John McAfee, Satoshi ile olan bağlantılarını tweetliyor.
  • Gerçek Satoshi’nin kim olabileceğine dair ipuçları bırakıyor.

Kripto para birimleri kralı Bitcoin’in doğumunun arkasındaki isim olan Satoshi Nakamoto’nun kişileştirilmesi hakkındaki sıcak tartışma, son zamanlarda Satoshi’nin kim olduğunu bildiğini ortaya koyan John McAfee ile daha da ilginç bir hal aldı.

Satoshi hakkında asılsız iddialar

Son zamanlarda, Avustralyalı bilgisayar bilimcisi Craig S. Wright, vefat eden arkadaşı David Kleiman ile birlikte dünyanın ilk kripto para birimi olan Bitcoin’in gelişimi ile yakından ilişkili olduğunu söyledi. McAfee, Wright ve diğerlerinin tüm iddialarını sahtekar ve temelsiz olarak nitelendirdi. McAfee tüm bu iddialardan sonra şu açıklamayı yaptı:

Bugün, Satoshi olduğunu iddia eden insanlardan ve gruplardan onlarca mail aldım. Aşağıda örnek bir e-posta ve cevaplarım var. Yani insanlar, lütfen – Satoshi’nin kim olduğunu biliyorum. Rol yaparak kendini aptal gibi gösterme. Aşağıda yaptığım gibi sizi yalanlayacağım. Bu arada Satoshi’nin kimliği hakkında aşağıda büyük bir ipucu bulunuyor:

Düzenleyiciler ve devlet kurumları da bu adın arkasında kimin olduğunu bilmek istedikleri için, İnternet’teki ilk kripto kişiliğinin kimliği her zaman hararetli tartışmalara konu olmuştur. McAfee tarafından sağlanan e-postaların ekran görüntüsünde, bir ipucuna göre Satoshi’nin ekibinin Hintli olduğu görülüyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin