John McAfee, kripto para savaşlarının başladığını iddia ediyor
John McAfee, kripto para savaşlarının başladığını iddia ediyor

John McAfee, kripto para savaşları konusunda uyarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

John McAfee, kripto para savaşları konusunda yeni bir açıklama yaptı. Açık sözlü bir kripto yorumcusu olan John McAfee, birliklerini toparlıyor. John McAfee yayınladığı son videosunda ufukta bir savaş göründüğünü ve hükumetlerle, bankalarla ve finansal kurumları ile yapılacak olan bu savaşın çoktan başladığı uyarısını yapıyor.

John McAfee, kripto para savaşlarının başladığını iddia ediyor

John McAfee’ye göre, bankalar bizim kredi kartlarıyla kripto para satın almamızı engelleyerek zaten bize savaş ilan ettiler. ABD ve İngiltere bankaları ilk kez bu konuda bir yasaklama başlattı ve birçok banka, kredi kartı alımlarını nakit avans olarak sınıflandırmak suretiyle orantısız ücretler uyguladı. Dünyanın dört bir yanındaki bankalar genel olarak kripto para karşıtı görüşler benimsiyor. Çünkü merkezi olmayan para kavramının tamamı, diğer insanların fonlarının tutulması ve hareket etmesinden doğan merkezi bir bankanın iş modeline karşı.

John McAfee, yayınladığı videoda insanları harekete geçmeye çağırıyor. Kripto para severleri, bankalarla görüşmeye, kongre üyelerini aramaya, ve kredi kartı şirketleri ile iletişime geçmeye teşvik ediyor. John McAfee’ye göre insanlar kredi kartı ile kripto para birimlerini almayı ısrarla talep etmedikçe, bankalar buna izin vermeyecek. Ancak bankalar, insanların tepkisiyle karşılaştıkları takdirde bunun karşısında duramayacaklar.

John McAfee, para birimi bağımsızlığı için çağrıda bulunuyor

Kripto kullanıcıları için bu silahlanma çağrısı, ABD’dekilerden daha geniş kapsamlı. Kurumsal güçlerden gelen kısıtlamalar sadece insan gücü ile savaşabilir ve daha yaygın olan kripto insanların sahip olduğu güç haline gelir. John McAfee ekibi, hiçbir şey yapmazsak ne olacağını açıklayan,  para birimi bağımsızlığı için çağrıda bulunuyor. John McAfee ve ekibi’nin internet sitelerinden yayınladığı deklarasyon da şu ifadeler yer almakta:

Bu deklarasyon, silahlara entelektüel ve ideolojik bir çağrıdır. Bitcoin Blockchain’i bu kadar güçlü bir şekilde ilgi çekici kılan yeni olasılıkların eski sistemler tarafından stratejik olarak engellendiğinin fark edilmesiyle yazıldı. Bu eski sistemler, insanlığın engin kitlesini, göremedikleri, anlayamadıkları ve hatta kabul edemedikleri kurallara göre ölçmek için entelektüel olarak köleleştirilmiş olarak tutulur.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin