John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost
John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost

John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Siber güvenlik girişimcisi John McAfee, Ghost adında yeni bir gizlilik merkezli kripto para birimi üzerinde çalıştığını açıkladı.

McAfee’ye göre kripto para birimi, bir proof-of-stake (PoS) konsensüs algoritmasına sahip olacak ve merkezsiz kripto para borsası McAfeeDex’te desteklenecek. McAfee ayrıca merkezsiz borsaların Ghost ile Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Ethereum (ETH) gibi büyük kripto para birimleri arasındaki atomik swapları destekleyeceğini iddia etti.

https://twitter.com/officialmcafee/status/1248937541690167298?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1248937541690167298&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cryptoglobe.com%2Flatest%2F2020%2F04%2Fjohn-mcafee-reveals-he-s-working-on-new-privacy-coin-ghost%2F

Ghost işlemleri 1 dakikadan kısa sürede işlenecek

Projenin web sitesine göre kullanıcılar, işlemlerin arkasında kim olduğunu bilmeyecek ve Blockchain’deki işlemler doğrulanırken sıfır bilgi kanıtları kullanılacak. Ayrıca Ghost işlemlerinin 1 kuruştan düşük bir meblağ karşılığında ve 1 dakikadan kısa sürede işleneceği söyleniyor.

Ghost tokenleri ESH token sahiplerine tahsis edilecek. Web sitesinde verilen referanslara göre ESH tokeni pek likiditeye sahip görünmüyor.

BTC’nin 2020 sonunda 500 bin dolara ulaşacağını söyleyen McAfee, sektörün çılgın isimleri arasında yer alıyor.  Bu yılın başlarında McAfee, Bitcoin’in eski bir teknoloji olduğunu iddia ederek fiyat tahmininde de indirime gitmişti. Bu ayın başlarında eksantrik girişimci BTC’nin değersiz olduğunu iddia etti.

cryptoglobe

FBI’dan kripto para sahiplerine önemli uyarı!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin