John McAfee, Ghost projesinden ayrıldı: Token yüzde 50 çakıldı
John McAfee, Ghost projesinden ayrıldı: Token yüzde 50 çakıldı

John McAfee, Ghost projesinden ayrıldı: Token yüzde 50 çakıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital para savunucusu John McAfee, yakın zamanda attığı bir tweet’te artık Ghost projesinin bir parçası olmayacağını bildirdi. Siber güvenlik uzmanı, Ghost’un arkasındaki ekibin beceriksizliğini dile getirirken Ghost tokeni duyurunun yapıldığı çarşamba günü yüzde 50 değer kaybetti.

McAfee: “Ghost projesi başarısızlığa mahkum.”

McAfee, yönetim sorunlarını gerekçe göstererek Ghost’un proje ekibinden ayrılma kararını açıkladı. Projenin hiç şüphesiz başarısız olmaya mahkum olduğunu söyleyecek kadar ileri giden McAfee, birçok insandan özür diledi.

McAfee’nin tweet’i şöyleydi:

Ghost projesini terk ediyorum. Yönetim, projeyi başarıya ulaştırmaktan aciz. Hiç şüphesiz başarısız olacaklar. Yönetimin temel ilkelerini açıklamaya çalıştım ancak dinlemediler. Herkesten özür dilerim.”

Görünüşe göre McAfee projeden dostane bir şekilde çıkmadı. Şirket, ekip üyelerinden birini “aptal” olarak adlandırırken, siber güvenlik uzmanından da “gevşek bir top” olarak bahsetmişti.

“Josh Case hiçbir sözünü tutmadı.”

Ayrı bir tweet’te McAfee, 30 Eylül’de başlatılması beklenen Ghost telefon hizmeti için başka bir kripto para birimi, muhtemelen gizlilik odaklı bir token arayacağını açıkladı ve hizmetle ilgili hiçbir şeyin değişmeyeceğini söyledi. McAfee şunları ekledi:

Ghost ekosistemime $Ghost’u ekledim çünkü Josh Case’in% 100 Ghost’a odaklanacağına dair güvencem vardı. O sözünü asla yerine getirmedi. Clearpoll, Ethershare vb. üzerinde çalışan biri tarafından yönetilen bir projeyi artık destekleyemezdim.

Bu arada duyurunun yapıldığı çarşamba günü token yüzde 50 düştü. Şu anda CoinGecko’da 0,289838 dolardan işlem gören tokenin 24 saatlik fiyat değişikliği yüzde -55 olarak görülüyor.

Bu arada Ethereum işlem ücretlerinin neden rekor kırdığını ve yükselişin sürüp sürmeyeceğini merak ediyorsanız buradaki haberimizi okuyabilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin