John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost
John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost

John McAfee Bitcoin 2020 yılında 1 milyon dolar olmazsa…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı 1o bin doların üzerinde seyrederken fiyat tahminleri gelmeye devam ediyor. Ünlü yatırımcılar, Bitcoin uzmanları, Bitcoin zenginleri, finans uzmanları ve daha birçok kişi Bitcoinin ileriki tarihlerde ne kadar olacağına dair tahminlerde bulunuyor. Ancak şimdiye kadarki en çılgın Bitcoin fiyat tahmini John McAfee’ye ait iken daha da çılgın bir fiyat tahmini yine McAfee’dan geldi. John McAfee Bitcoin fiyat tahminini güncelledi: Bitcoin 2020 yılında 1 milyon dolar olmazsa…

Ünlü ADB’li bilgisayar programcısı ve MCAfee’nin kurucusu John MCAfee, 5 ay önce Twitter hesabından:Bitcoin, 500 bin Dolar olacak… gerçekleşmezse penisimi yiyeceğim”  demiş ve Bitcoin tarihinin belkide en iddialı fiyat tahmininde bulunmuştu.

Bir sonraki en iddialı Bitcoin fiyat tahmini yine John McAfee’den geldi:

John McAfee Bitcoin fiyat tahminini güncelledi:

”2020’de Bitcoin’in 500 bin dolar olacağını söylediğimde, 2017 sonu için 5000$ olacağını öngörmüştüm. BTC, düşündüğümden çok daha hızlı arttı. Şimdi, 2020’de 1 milyon Dolar olacağını öngörüyorum. Yanlış çıkarsa hâlâ penisimi yiyeceğim.”

John McAfee Bitcoin fiyat tahminine siz ne diyorsunuz?


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Ben de 1.200.000 dolar ve 1.400.000 dolar arasında bir işlemde kalacağını düşünüyorum 2020 – 2022 arası.

    Reply
Bizi Takip Edin