Joe Biden’ın kararlarını birde o isim değerlendirdi: Bakın neler söyledi!

Joe Biden’ın kararlarını birde o isim değerlendirdi: Bakın neler söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital’in CEO’su, kriptonun finans sektörünü değiştireceğine inancı tam. Piyasayı takip eden ve yatırımı bulunan Mike Novogratz, son olarak ABD’nin kararnamesini ele aldı.

“Biden’ın kararı, ABD’yi dijital varlık alanında küresel lider haline getirebilir” yorumunu yaptı. Kripto para endüstrisinin önde gelen destekçisi Michael Novogratz, sektöre karşı duruşunu yineledi. Novogratz, dijital varlıkların dünyayı yeniden şekillendireceğine inanıyor. Ayrıca Biden’ın kripto paralarla ilgili kararnamesinin sektörü olumlu etkileyeceğini öngördü.

Joe Biden’ın kararı sonrası ABD lider ülke olabilir

Bitcoin ve altcoinler son zamanlarda çok iyi performans göstermese de Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, sektörde oldukça iyimser. En son Twitter gönderisinde, kripto ve Blockchain teknolojisinin dünyayı değiştireceğini tahmin etti.

Aslında Novogratz bu tür bir şeyi ilk kez söylemiyor. Geçen yıl, dijital varlıkların finansal ağın geleceğini temsil ettiğini savundu. Pandemi sırasında devasa miktarlarda para basan merkez bankalarını eleştirdi. Şu an eleştirisinde haklı çıktı ve enflasyon tüm dünyada fırladı.

Galaxy Digital’in CEO’su, Joe Biden’ın kripto para birimleriyle ilgili yürütme emrine de değindi. Yönergeyi, ABD’nin dijital varlık evreninde küresel lider haline gelmesi için bir fırsat yaratabilecek “yönetim tarafından memnuniyetle karşılanan bir katılım” olarak nitelendirdi.

2021’in sonunda, Galaxy Digital’in patronu, Fed Başkanı Jerome Powell’ın kripto para birimi endüstrisini yavaşlatabileceğini belirtti. Novogratz, ikincisinin ABD’nin siyasi ve ekonomik gerçekliğini anlamada başarısız olduğuna inanıyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin