Anket: Biden’ın 1,9 trilyon dolarlık teşviki soluğu borsalar ve Bitcoin ’de alabilir
Anket: Biden’ın 1,9 trilyon dolarlık teşviki soluğu borsalar ve Bitcoin’de alabilir

Joe Biden’ın 3 trilyon dolarlık teşvik paketi Bitcoin fiyatını artırabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Başkanı seçilen Joe Biden, Covid-19 yardım ve altyapısı için 3 trilyon dolar daha teşvik paketi planlıyor. Biden yönetiminin arkasındaki destekçiler, bunun Bitcoin için pozitif olduğu görüşünde.

Koronavirüs salgını Amerika’da yayılmaya başladığından beri, politikacılar ve ABD Fed üyeleri, özel çıkarlara ve Wall Street ticaret evlerine büyük miktarlarda dolar dağıttı. Amerikalılar, son programda 1.200 dolarlık bir teşvik kontrolü ve ardından en son teşvik planı sırasında kişi başına 600 dolarlık bir teşvik çeki aldı.

Joe Biden yönetimi 3 trilyon dolar dağıtmayı planlıyor

Covid-19 için trilyonlarca ABD doları çoktan ihraç edildi ve var olan tüm ABD dolarının dörtte birinin 2020’de basıldığı tahmin ediliyor. Şimdi raporlar, ABD Başkanı seçilen Joe Biden’ın, 3 trilyon dolar daha dağıtmayı planladığını gösteriyor.

Axios.com yazarı Hans Nichols’a göre Joe Biden, Amerikalılara iki adımda yardım etmeyi istemeyi düşünüyor. Nichols, Amerikalıların 3 trilyon dolarlık bir vergi ve altyapı paketinin yanı sıra 2.000 dolarlık bir koronavirüs ödemesi alabileceğini belirtiyor. Nichols ayrıca, Biden’in “İyileştirme” programının, ülkenin en çok kazananlarını temsil eden Amerikalılar için sermaye kazançlarını ve marjinal vergi oranını artıracağını da ekliyor.

Bitcoin fiyatını destekleyebilir

Biden’ın yönetiminin “İyileştirme” programını başlatmak için 3 trilyon dolar daha ayırabileceği haberi çıktığından beri, kripto para destekçileri, teşvikin muhtemelen Bitcoin’i destekleyeceğini söyledi.

10 Ocak 2021’de, “Bitcoin Arşivi” olarak adlandırılan Twitter hesabı, “Temmuz 2020’de 3 trilyon teşvik açıklandığında Bitcoin % 35 sıçradı. Bu tekrar olursa BTC’yi 55.000 dolara çıkarabilir. Joe Biden Perşembe günü başka bir büyük teşvik tasarısını açıklayacak.“ dedi.

https://twitter.com/dbc___/status/1348071821954879488

Kripto para Youtuber’ı “Ivan on Tech” de Biden yönetiminden kaynaklanan 3 trilyon dolarlık teşvik önerisi hakkında tweet attı. Ivan “Biden 3 trilyon dolarlık bir teşvik hazırlıyor” diye yazdı. “Borsayı ve özellikle Bitcoin’i Şubat ayında çılgın seviyelere taşıyacak” diye ekledi.

YouTuber Lark Davis de benzer bir tweet atarak şunları söyledi:

Yeni Biden yönetimiyle birlikte gelen devasa yeni ABD teşvik paketi. Masanın üzerinde 3 trilyon. Bitcoin Jüpiter’e gidiyor.

Bu arada, yeni Biden yönetiminin arkasındaki tüm destekçileri gösteren diğer raporlar, önümüzdeki dört yılın çok fazla dikkatsiz harcama görebileceğini gösteriyor. Screechingkettle yazarı Jon Reynolds pazar günü “bankacılar, savunma şirketleri, risk sermayedarları, özel sermaye şirketleri, telekom endüstrileri, istihbarat topluluğu salakları ve ekonomik tetikçilerin Biden yönetimine bağış yaparak nasıl kazanç sağladığını” açıkladı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin