Mart sonu XRP fiyat tahmini: Topluluk nasıl bir değer öngördü?

Jed McCaleb, son 7 gün içinde bakın ne kadar XRP sattı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli yedinci varlığı Ripple tarafında yeni gelişmeler gün yüzüne çıktı. Bu haber birçok XRP yatırımcısını kızdırabilir. Ancak yabancı kaynakların bildirdiğine göre büyük bir satış var. Satışı ise çok tanıdık biri yaptı.

XRPscan’e göre, Ripple Labs’ın kurucu ortağı ve eski CTO’su Jed McCaleb’in Ripple satışı gerçekleştirdi. Paylaşılan veriye göre McCaleb’in cüzdanında 14 milyondan daha az XRP kaldı. 

Sadece son yedi gün içinde McCaleb, kalan XRP’nin yaklaşık 40 milyonunu sattı. Bu hızla, kripto topluluğu bu hikayenin önümüzdeki birkaç gün içinde ortaya çıkmasını bekleyebilir.

40 milyonluk XRP satışı

McCaleb’in 2013 yılında, o zamanlar OpenCoin olarak bilinen Ripple Labs’tan ayrılmıştı. Nedeni ise, şirketin diğer kurucu ortaklardan farklı bir yönde geliştiğini görmesi oldu. 

McCaleb’in bir kerede XRP satması sözleşmeyle yasaklanmıştı. Taraflar XRP’yi küçük artışlarla satmak için bir zaman çizelgesi belirlemişti. Jed McCaleb ise bu zaman çizelgesine uygum gibi.

XRP fiyat incelemesi

Küresel olarak XRP, Haziran ortasındaki kripto piyasası kapitülasyonundan bu yana düştüğü yerde. Token başına 0,3 ila 0,345 cent aralığında işlem görüyor. 0.345 işareti, XRP’nin Haziran ayının son haftasının başında bir kez kırmaya çalıştığı ve hatta bir kez kırmayı başardığı önemli bir direnç seviyesi. Ancak XRP, bir sonraki ana fiyat seviyesi olan 0.384’ü kıramadı ve hedef koridoruna geri döndü.

XRP fiyatının hareketindeki kalıpları belirleme girişiminde, McCaleb’in 24-27 Haziran tarihleri arasında aktif olarak 22,1 milyon XRP sattığını görebiliyoruz. Satışların varlık üzerinde de etkisi olduğunu söylemek mümkün.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin