85 milyon XRP taşındı - neler oluyor?
85 milyon XRP taşındı - neler oluyor?

Jed McCaleb, 25 günlük aradan sonra 28.6 milyon XRP sattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski Ripple CTO’su, Ripple’a karşı SEC davası nedeniyle bir süre askıya aldıktan sonra XRP varlıklarını nakde çevirmeye devam ediyor.

Araştırmacı Leonidas Hadjiloizou, Ripple kurucusu olup sonradan şirketten ayrılan ilk baş teknoloji sorumlusu Jed McCaleb’in XRP deposunu satmaya devam ettiğini ve “tacostand” kripto cüzdanından 28,6 milyon XRP sattığını paylaştı.

Bu satışın toplam miktarı, mevcut XRP fiyatından 8.816.457 $’a karşılık geliyor.

Ripple kurucu ortağı XRP satışlarına devam ediyor

Leonidas Hadjiloizou’nun 18 Ocak’ta attığı bir tweet’e göre, Jed McCaleb 28.6 milyon XRP sattı. Bu Jed McCaleb’in, 25 günlük bir aradan sonra yaptığı ilk satıştı.

Analitik web sitesi Bithomp’tan alınan verilere göre, 23 Aralık’ta McCaleb 11.069.266 XRP sattı ve ardından satışları kesti.

Hadjiloizou, bu ara verişin nedeninin SEC davası olduğunu belirtiyor.

XRP

McCaleb’in XRP satışları

Araştırmacı, topluluğa McCaleb’in XRP satışlarını daha önce durdurduğunu hatırlattı. Ancak bunun XRP’sini bağışladığı yardım kuruluşunun kripto paraları satmasına izin vermek için olduğunu söyledi.

Hadjiloizou, bu sefer McCaleb’in avukatlarına danışmış olabileceğine veya başka birçok nedenden dolayı satışları durdurabileceğine inanıyor.

“Jed, XRP’yi bağışladığı bir hayır kurumunun satış yapmasına izin vermek için geçmişte satışlarını durdurmuştu. Ancak bu sefer davanın hemen ardından satışlarına ara verdi. Neden devam ettiğini bilmenin bir yolu yok. Avukatlarından bir tavsiye almış olabilir.”

Yorum başlığında, McCaleb’in 9.7 milyon XRP daha satma sürecinde olduğunu ekliyor.

Leonidas Hadjiloizou, Ripple’ın eski CTO’sunun yaklaşık 3,4 milyar XRP’ye sahip olduğuna inanıyor. Ripple’ın kurucu ortağına şirketi kurmasına yardımcı olması için ödeyeceği ilk miktar dokuz milyar XRP idi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin