Lüks gayrimenkul ve ürün satışı yapan şirketten Bitcoin atağı geldi!
Lüks gayrimenkul ve ürün satışı yapan şirketten Bitcoin atağı geldi!

Japonya’dan bomba kripto para gelişmesi! E-ticaret devi Bitcoin, Ethereum ve BCH kabul etmeye başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Japon e-ticaret devi Rakuten artık müşterilerin Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Bitcoin Cash (BCH) ile ödeme yapmasına izin veriyor.

Rakuten kripto para kabul etmeye başladı

Yeni bir duyuruda perakende devi, şirketin kripto borsası yan kuruluşunu Rakuten Pay uygulamasıyla entegre ettiğini açıkladı.

Entegrasyon, müşterilerin kriptolarını daha sonra alışveriş yaparken harcanabilecek Rakuten Cash tokenlerine sorunsuz bir şekilde dönüştürmelerine olanak tanıyacak.

Duyuruya göre, dönüştürme işleminin hiçbir maliyeti yok. Ancak minimum 1.000 yen, yani yaklaşık 9.40 dolar yatırılabiliyor. Aylık limitler ise 100.000 yen veya kabaca 940 dolar olarak sınırlandırıldı.

Rakuten, Japonya’nın en büyük e-ticaret şirketi konumunda ve çevrim içi bankacılık, mesajlaşma uygulaması ve cep telefonu kapsama hizmetleri gibi sayısız servis sağlıyor.

Firmanın ödemeler uygulaması McDonalds, 7-Eleven ve Family Mart dahil 50.000’den fazla perakendeci tarafından destekleniyor.

116 milyon kullanıcı var

Statista’ya göre, Tokyo merkezli mobil ödeme firmasının platformunda 116 milyon kullanıcısı var ve 2014’ten bu yana istikrarlı bir büyüme sağladı.

Japon perakendeci, müşterilerine “Rakuten Puanları” veren bir ödül programı aracılığıyla platformlarında kripto kullanımını teşvik etmeyi planlıyor.

Ödül programı 24 Şubat’tan 24 Mart’a kadar devam edecek.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin