Japonya’da 6 yeni kripto para borsası sektörden pay almaya hazırlanıyor
Japonya’da 6 yeni kripto para borsası sektörden pay almaya hazırlanıyor

Japonya’da 6 yeni kripto para borsası açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’da 6 yeni  kripto para borsası açılıyor. Japonya Tokyo Borsası’nda işlem gören halka açık şirketler tarafından 6 yeni kripto para borsası başlatılıyor. Bu 6 yeni kripto para borsası Japon kripto para pazarından pay almaya hazırlanıyor. Şu anda SBI Holding’in, kripto para borsasını bu yaz başlatması bekleniyor. Ayrıca kendi borsalarını başlatmayı planlayan Line Corp ve Yahoo Japan da var.

Japonya’da 6 yeni kripto para borsası sektörden pay almaya hazırlanıyor

Kripto para borsası açmayı planlayan 6 şirket; Money Forward, Drecom, Yamane Medical Corporation, Adways, Avex and Daiwa Securites Group’tur. Japonya’da bu 6 şirketinin kripto para sektörüne yönelik bu hamlesi doğal. Ülke, dünyanın en büyük kripto para ticareti merkezi konumunda. Mevcut tahminler Japon ticaretinin sayısını ve kriptoyu 3,5 milyona çıkardı. Yatırımcıların büyük çoğunluğu 20 ila 40 yaşları arasında. Bu kesim 3,5 milyonun %80’ini oluşturuyor. Bu yaş aralığı, dünyanın geri kalanındaki yaş gruplarının kripto para cinsinden alım satımının iyi bir göstergesi.

Yukarıda da vurgulanan raporda, Japonya’da Bitcoin’in ticaret hacmi Mart 2014’te 22 milyon dolardan Mart 2017’de 97 milyar dolara kadar yükseldi. Ülkede 3 yıllık zaman diliminde çok fazla insan kripto paralara ilgi göstermeye başladı. Bu rakamlar, FSA (Finansal Hizmetler Dairesi) aracılığıyla Japonya’da kripto para ticaret lisansları için başvuruda bulunan toplamda 100’e yakın firmanın  ana nedeni.

Kripto para sektörü asla hayal edilemeyen hızlarda genişleyecek

Sonuç olarak, Japonya’da kripto para borsası açmak isteyen daha fazla şirketin olması, piyasada düşüşün yaşandığı bir zamanda bile, kripto paralara artan ilginin bir göstergesi. Önümüzdeki birkaç yıl içinde muhtemelen gerçekleşebilecek olan, kripto para sektörünün asla hayal edilemeyen hızlarda genişleyeceği. Bazıları, söz konusu genişlemenin 6 Japon şirketinin sektöre girmesiyle başlamış olduğunu iddia ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin