Japon teknoloji devinin Bitcoin borsası kayıt almaya başladı!
Japon teknoloji devinin Bitcoin borsası kayıt almaya başladı!

Japon teknoloji devinin Bitcoin borsası kayıt almaya başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış Japon teknoloji devi Rakuten, kullanıcıların Bitcoin ve kripto para birimleri satın almalarına izin verecek. Firmaya Japon Finansal Hizmetler Ajansı (FSA) tarafından işlem yapması için bir lisans verildi. Dünden beri, kullanıcılar yeni Rakuten Cüzdanına kayıt oluyor.

Rakuten Bank kullanıcıları Bitcoin ve dijital varlıkları satın alabilir

Banka tarafından yayınlanan yakın tarihli bir açıklamada, kişilerin Bitcoin ve kripto para biriktirme ve çekmelerine ve bulundukları yere bakmaksızın ticaret yapmalarına olanak tanıyan bir akıllı telefon uygulaması üzerinde çalıştıklarını bildirdiler. Rakuten, dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri ve aynı zamanda Japonya’da Amazon olarak da bilinir.

Şu anda şirket, faaliyet gösterdiği 29 farklı ülkeden platformunda kripto para birimi ödemelerini kabul ediyor. Dijital varlıklar için bu çok olumlu olabilir, çünkü halihazırda kripto alanına giren artan sayıda banka ve finansal kurum var. Borsanın Haziran ayında başlatılması bekleniyor ve kullanıcılar kayıt yapabilirler. Kayıtlı olabilmek için bireylerin, Rakuten Grubu’nun bir parçası olan Rakuten Bankası’na üye olmaları gerekir. Bu arada, Rakuten Bankası’nın müşterisi olmayan kullanıcıların birden fazla kimlik doğrulama katmanından geçmesi gerekecek.

Rakuten, Japon kripto para piyasasında lider olabilir

Cointelegraph’a göre resmi açıklamada, otomatik yanıtlamalı sohbet hizmetinin başlatılmasıyla müşteriler için daha fazla destek sağladıkları bildiriliyor. Kullanıcılar sorularına haftanın 7 günü 24 saat cevap alabilir. Bu platform üzerinden kripto para birimleri satın almak ve satmak isteyen kullanıcıların bir Rakuten ID ve ek banka bilgileri sağlamaları gerekir. Bu, platformun hizmetlerine erişmelerini sağlar.

Rakuten, Everybody’s Bitcoin adlı bir Bitcoin (BTC) platformunu da devraldı. Bu, firmanın kripto alanına ilişkin yaptığı ilk hareketlerden biriydi. Firma, piyasayı kontrol altına almak için Japon hükümetinin uyguladığı mevcut düzenlemelere uymayı başardı. Japonya’da faaliyet göstermek üzere son onayla Rakuten, kullanıcılara kriptoyla ilgili yeni hizmetler sunmaya hazırlanıyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin