featured

Japon Seyahat Acentası H.İ.S. Bitcoin Kabul Etmeye Başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonyada Bitcoin ticareti yayılmaya devam ediyor; Japonyanın en büyük seyehat acentalarından biri olan H.İ.S, Japonyanın en büyük Bitcoin borsası Bitflyer aracılığıyla bazı mağazalarında Bitcoin ile ödeme almaya başladı. Şirket ayrıca Bitcoin için özel bazı tur paketleri de sunmaya hazırlanıyor.




HIS & Bitflyer

Her iki şirketinde yaptığı açıklamaya göre, HIS, yarından itibaren Bitflyer aracılığıyla Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlıyor olacak. Bitcoin ile satın alma işlemleri 2 milyon yen ile sınırlı olacak. Şirketler, HIS’in Japon seyahat endüstrisinde dijital para kabul eden ilk büyük şirket olduğunu iddia ediyor.

Aralık 1980’de kurulmuş olan seyahat acentası, düşük maliyetli turlar konusunda uzmanlaşmış ve genel merkezi Tokyo’da bulunuyor.

HIS;

HIS Group’un Japonyada bulunan ofis sayısı 295, Diğer 66 ülkede ise 230 ofisi bulunuyor. Ofislerin bulunduğu ülkelerin sayısı bakımında dünyanın en büyük seyahat acentesi.

 

Başlangıçta Tokyoda bulunan 38 HIS mağazasında Bitcoin kabul edilecek ve sonrasında şirket bu sayıyı arttırmayı hedefliyor.

 

 

 



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin