Japon Perakende Devi Bic Camera, Bitcoin ile Ödeme Almaya Başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

Japonya’nın elektronik perakende devi Bic Camera, Tokyo’daki iki mağazasında Cuma günü Bitcoin ödemelerini resmen kabul etmeye başladı. Birçok medya kanalı bu haberi paylaşmak üzere yarışa girdi. Bitcoin ödemelerini mağazalar için işleme koyan Bitflyer, Bitflyer cüzdanını kullanarak alışveriş yapanlara hediye bitcoin vermek için bir kampanya başlattı.

Bitcoin.com, geçtiğimiz günlerde Bic Camera’nın Tokyo’da bulunan iki mağazası için Bitflyer ile Bitcoin ödemeleri alt yapısı için anlaştığını duyurdu. Bic Camera yetkilileri ilerleyen tarihlerde birçok mağazalarında da Bitcoin ile ödeme kabul edeceklerini belirtti.

Her bir alışveriş için en fazla 100.000 yen değerinde Btc kullanabilecek olan müşteriler, aynı zamanda yapmış oldukları Btc ile ödeme tutarları oranında ödüllerde toplayabilecekler.

260.000 Mağazada Bitcoin İle Alışveriş Yapılabilecek

01 Nisan 2017 Tarihinde Japonya’da Bitcoin’in yasal bir ödeme yöntemi olarak kabul edilmesinin ardından ülkede Bitcoin kabul eden yerlerin sayısı hızla artmaya başladı.

 

Coincheck, Recruit Lifestyle ile yapılan ortaklık sayesinde  Japonyada Bitcoin kabul eden yerlerin sayısı’na 260.000 mağaza daha ekleyecek.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin