Japon lüks otomobil satıcısı Bitcoin ödemelerini kabul ediyor
Japon lüks otomobil satıcısı Bitcoin ödemelerini kabul ediyor

Japon lüks otomobil satıcısı Bitcoin ödemelerini kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon lüks otomobil satıcısı Bitcoin ödemelerini kabul ediyor. Tokyo’da kullanılan ithal lüks otomobilleri satan bir Japon otomobil satıcısı, bir ödeme aracı olarak Bitcoin’i kabul ediyor.

BitFlyer,  araba satıcısı L’Operaio ile Bitcoin ödemeleri için ortaklık kuruyor

Japonyanın en büyük Bitcoin exchange borsası olan BitFlyer,  araba satıcısı L’Operaio ile ortaklık kurduğunu duyurdu. BitFlyer, L’Operaio’nun Bitcoin’i kabul etmesini sağlayacak teknolojiyi oluşturacak.

Japon lüks otomobil satıcısı Bitcoin ödemelerini BitFlyer aracılığı ile kabul edecek

L’Operaio müşterilerinin, dünyanın ilk ve en önemli kripto para birimini kullanarak 100 milyon yen veya 1 milyon doların altında satın almalar yapmak için, BitFlyer’in  mobil cüzdan uygulamasını -iOS ve Android’de mevcut- indirmesi ve kullanması gerekiyor.

BitFlyer, Japonya’daki pek çok satıcı ile Bitcoin ödemeleri için anlaşıyor

BitFlyer, işlemin mutabakatının sadece “birkaç saniye” alacağını söylüyor. Setagaya, Nerima ve Aoyama’daki üç Tokyo mağazası, gelecekteki tüm bayilik mağazalarına özelliği genişletme planları ile Bitcoin’i kabul etmeye başladı bile.

BitFlyer, Bic Camera’yla ortaklık kurdu

Tokyo merkezli kripto para borsası BitFlyer, geçtiğimiz yıl başarılı bir izinin ardından Bitcoin ödemelerini etkinleştirmek için yerli elektronik perakende devi Bic Camera’yla zaten ortaklık kurdu. Bu trend, Japonya’nın en büyük elektronik perakende zincirlerinden biri olan Yamada Denki ile birlikte BitFlyer’in satış noktası (PoS) ödeme altyapısını kullanarak Bitcoin ödemelerini de mümkün kılıyor.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin