Japon kripto para kız müzik grubu izleyenleri büyülüyor.
Japon kripto para kız müzik grubu izleyenleri büyülüyor.

Japon kripto para kız müzik grubu izleyenleri büyülüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon kripto para kız müzik grubu, Japon Pop sahnesini büyüledi. Onlar kripto para popülerliğininden yararlanıp bunu sahne ışıklarının altında müziğe uyarlıyorlar.

One Star Constellations yeraltı müzik topluluğundan türetilen Virtual Currency Girls’e merhaba deyin.

Hizmetli üniformaları ve maskelerinin sportif eklektik kıyafetleriyle, Bitcoin ve arkadaşları, kripto para bilincini artırmak için sahneye çıkıyorlar.

Japon kripto para kız müzik grubu, farklı kripto paraları temsil ediyor

Her kız, farklı kripto paraları temsil ediyor. Kripto paranın ilgili logosu kız maskelerine belirgin bir şekilde yapıştırılmış. Bu paralar; Ethereum, Bitcoin, Cardano, Ripple, NEM, NEO, Bitcoin Cash, daha az bilinen MonaCoin ve Japonya’da oldukça popüler olan Litecoin.

İlk şarkıları “The Moon, Virtual Currency, and Me,”, 7 Ocak’ta Youtube kanalında yayınlandı. Kızlar, sahte ICO’ların tehlikeleri, hesap güvenliğinin önemi ve kripto para alanı hakkındaki diğer bilgilendirici unsurlar hakkında ilk konserlerini 12 Ocak’ta verdi.

Grubun web sitesine göre, amaçları kripto para yatırımını teşvik etmek değil, gelişmekte olan bir teknolojik devrim olduğuna inandıklarına açıklık getirmek. Web sitesinde şöyle belirtildi:

Açgözlülük, kripto para birimlerinin teknolojisini ve potansiyelini yok sayıyor. Bu nedenle, sanal para birimi spekülasyon aracı değil, harika bir gelecek yaratan bir teknolojiyi tanıtmayı amaçlıyoruz.

Bu noktayı daha da vurgulayan grup, “spekülasyonu ya da yatırımları teşvik etmediğini” söylüyor. Bunun yerine, “bir dizi sanal para biriminden para birimlerini dikkatle seçen ve eğlencede doğru bilgiyi yayacak bir birim” olduklarını söylüyorlar.

Kesinlikle genç bir gruptan bahsediyoruz.. Web sitelerinde ayrıntılı olarak belirtildiği üzere, Virtual Currency Girls’ün en yaşlı üyesi yalnızca 22, en gençleri ise sadece 15 yaşında.

Pop topluluğu, sadece Bitcoin ve Ethereum ile bilet ve ürün satıyor. Üyelerin maaşları bu kripto para birimlerinde ödeniyor.

Virtual Currency Girls’ün 12 Ocak’taki ilk albümü, uluslararası ve yerel medyada büyük ilgi topladı.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin