featured

Japon GMO Şirketinden 90 Milyon $’lık Madencilik Yatırımı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon dijital hizmetler şirketi GMO, 90 milyon dolarlık bütçeyle ilgili planlarını duyurdu.




TechWave’e göre , Çarşamba günü şirket geçen hafta yaptığı açıklamayı takiben plan hakkında bir sunum yaptı. 1990’lı yıllarda kurulan şirket şimdiden kendi kripto parasını üreteceğini ve bunun içinde madenciliğe başlayacağını söyledi. 2018 yılının ilk yarısında blockchaine dahil olmayı planladıkları belirtildi.

Yapılan sunumda ilkbaharda 7 nm’lik bir çip test edileceği ve bunun için şimdiden 3 milyon dolar harcağını söyledi. Rapora göre ilk fonlama çip gelişimini başlatmak ve tesisin çalışabilir hale gelmesi için harcanmıştı.

GMO temsilcileri, kuzey Avrupa’da inşa edilecek veri merkezini ve önümüzdeki hafta büyük bir internet şirketinin kripto para madenciliği pazarına ilk girdiği tarihi açıkladı.

GMO Başkanı Masatoshi Kumagai:

“Şirket sadece madencilik yapmayacak aynı zamanda bulut madencilik hizmeti de verecek”

Japonya’da GMO, kripto para madenciliğine dahil olan tek şirket değil. Japon e-ticaret devi DMM , bu heyecan verici dünyada da yer alacaklarını açıkladı. Ekim ayında teste başlamayı planladıklarını ve 2017 yılının sonuna kadar tam üretime başlayacaklarını belirti.

coindesk

 

Mesut Paçavra

Global Pazarlama / Mining Uzmanı

 


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin